LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Sociedad Osasuna İddaa Tahmini 27.02.2022

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Osasuna deplasmanda, Real Sociedad’a konuk olacak. Karşılaşma saat 20.30’da start alacak ve Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Real Sociedad ve Osasuna arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Real Sociedad kazanır 1.95, beraberlik 3.30, Osasuna kazanır ise 4.55 olarak açıklanmış.

Real Sociedad Avrupa Ligi’nden Elendi

Real Sociedad, geçtiğimiz hafta içi UEFA Avrupa Ligi’nde Leipzig’e 3-1 kaybetti. Anoeta’da mağlup olan Bask ekibi, Avrupa Ligi’ne veda etmiş oldu. La Liga’da ise geçen hafta Bask derbisinde farklı bir yenilgi aldılar. Athleti Bilbao’ya 4-0 kaybeden Real Sociedad’ın La Liga’da yakalamış olduğu 5 maçlık yenilmezlik serisi de sona erdi. İlk 6 yarışında yara alan Imanol’un ekibi, bu hafta Anoeta’da Osasuna’yı konuk edecek. Maç öncesinde Real Sociedad’da Carlos Fernandez, Adnan Januzaj ve Nacho Monreal’in sakatlıkalrı sürüyor.

Osasuna 3 Maç Sonra Kaybetti

Osasuna, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. La Liga’da Atletico Madrid’i konuk eden Osasuna, rakibine 3-0 kaybetti ve sahadan puansız ayrıldı. 3 maçlık yenilmezlik serisi de sona eren Jagoba Arrasate’nin ekibi, La Liga’da topladığı 32 puan ile 10. Sırada yer alıyor. Düşme hattının tam 12 puan üzerindeler ve rahat bir konumdalar. Bu hata sonu Anoeta’da Real Sociedad’a konuk olacak Osasuna’da savunmadan Jesus Areso’nun sakatlığı sürüyor.

Real Sociedad – Osasuna Maç Bilgileri

Real Sociedad – Osasuna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anoeta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Sociedad’da Carlos Fernandez, Adnan Januzaj ve Nacho Monreal’in sakatlıkalrı sürüyor. Osasuna’da savunmadan Jesus Areso’nun sakatlığı sürüyor.

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Alex Remiro, Zaldua, Gorka Elustondo, Le Normand, Aihen Munoz, Roberto Lopez, Igor Zubeldia, Mikel Oyarzabal, Portu, Rafinha, Alexander Isak

Osasuna'nın 11’i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Juan Manuel Perez, Manuel Sanchez, David Garcia, Juan Cruz, Moncaloya, Roberto Torres, Lucas Torro, Oier Sanjurjo, Ruben Garcia, Adrian Lopez, Enric Gallego

İddaa Tahmini

Real Sociedad, maçın favorisi. Geçen hafta Bask derbisinde ağır bir mağlubiyet yaşadılar. Bu hafta Anoeta’da konuk edecekleri Osasuna’yı mağlup ederler ve 3 puanı alırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.63

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.95

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Sociedad, haftayı 3 puan ile kapattı. Aritz Elustondo’nun tek golüyle Osasuna’yı 1-0 yendiler.