Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Leipzig Freiburg İddaa Tahmini 05.03.2022

5 Mart Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30‘da başlama düdüğü çalınacak olan Almanya Bundesliga‘nın 25. hafta mücadelesinde, Leipzig ile Freiburg karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 4.

Red Bull Arena Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Rexbet, Leipzig galibiyetine 1.58, beraberliğe 4.50, Freiburg galibiyetine ise 5.50 oran belirlemiş durumda. 

Leipzig Vites Yükseltti

Almanya Bundesliga’nın son 7 haftasında Leipzig’i mağlup edebilen tek takım lider Bayern Münih oldu. 6 maçtan ise 6 galibiyetle ayrılan Domenico Tedesco’nun öğrencileri, Freiburg karşısında ligdeki 3 maçlık galibiyet serisiyle çıkacak. Son 3 haftada Köln, Hertha Berlin ve Bochum’u mağlup eden ev sahibi, Avrupa sahnesinde ise Real Betis’i mağlup etmeyi başarmıştı. İki kulvarda birden vites yükselten Leipzig, geçtiğimiz hafta ise Almanya DFB Kupası’nda Hannover 96’yı deplasmanda 4-0 mağlup ederek, yarı finalist olmayı başardı. Teknik adam değişikliğiyle birlikte yükselişe geçen Leizpig, şampiyonluk yarışı için geç açılsa da, uzun süredir 3 kulvarda birden iyi sonuçlar almaya devam ediyor.

Freiburg Üst Sıraları Bırakmadı

Almanya Bundesliga’nın 24. haftası evinde Hertha Berlin’i konuk eden Freiburg, taraftarı önünde çok net bir galibiyete imza atarken, üst üste 2. kez Bundesliga’da haftayı 3 puanla kapattı. Augsburg deplasmanından 2-1’lik galibiyetle dönüşün ardından, Hertha Berlin engelini 3-0’lık galibiyetle geçmeyi başaran Christian Streich’in öğrencileri, bu sürece birde Almanya DFB Kupası galibiyeti sıkıştırdı. Geride bıraktığımız hafta içi Bochum’u deplasmanda 2-1 mağlup ederek yarı finalist olmayı başaran Frebiurg, iki kulvarda birden yükselişte. Almanya Bundesliga’nın 5. sırasında yer alan konuk ekip, bu hafta en yakın rakibi Leipzig ile karşılaşacak.

Leipzig – Freiburg Maç Bilgileri

Leipzig – Freiburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 4 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Red Bull Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leipzig takımında önemli bir eksik bulunmuyor. Freiburg cephesinde ise Nicolas Höfler kart cezalısı. Yannik Keitel’in sakatlığı bulunuyor.

Leipzig’in 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Petre Gulasci, Angelino, Willi Orban, Angelino, Lukas Klostermann, Benjamin Hendricks, Amadou Haidara, Christopher Nkunku, Konrad Laimer, Dani Olmo, Andre Silva.

Freiburg’un ilk 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Benjamin Uphoff, Gulde, Koray Günter, Lienhart, Kübler, Woo-Yeong, Grifo, Haberer, Sallai, Nils Petersen, Vincenzo Grifo.

İddaa Tahmini

Son haftaların yükselen yıldızı Leipzig, harika performans grafiğiyle taraftarı önünde güven veriyor. Leipzig’in bu hafta en yakın rakibi karşısında kazanacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.40

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.58

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadeleden kazanan çıkmadı. Karşılıklı gollerin atıldığı mücadelede iki takımda buldukları 1’er golle 1 puana razı geldi.