UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester City Sporting İddaa Tahmini 09.03.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçları heyecanı devam ediyor. Sporting deplasmanda, Manchester City’nin konuğu olacak. Mücadele saat 23.00’de start alacak ve EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Manchester City bugün Sporting karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Manchester City galibiyetine 1.17, beraberlik tercihine 8.80, Sporting galibiyetine 19.00 oran veriyor. 

Manchester City Rahat Kazandı

Manchester City, ilk maçtan rahat ve farklı bir galibiyet ile ayrıldı. Jose Alvalade’de konuk oldukları Sporting’i 5-0 mağlup etmeyi başardılar. Alınan galibiyette Bernardo Silva, attığı goller ve sergilediği futbolla beğeni topladı. İlk maçı farklı kazanan Pep Guardiola’nın ekibi, tur kapısını araladı diyebiliriz. Geçtiğimiz hafta sonu ise Premier Lig’de Manchester derbisinde Manchester United’ı 4-1 mağlup ederek liderliğini devam ettirdiler. Etihad’da konuk edecekleri Sporting karşısında yine farklı kazanmaları bekleniyor. Maç öncesinde Manchester City’de Kyle Walker kart cezalısı. Ruben Dias’ın ise sakatlığı bulunuyor.

Sporting Direnemedi

Sporting, ilk maçta farklı bir mağlubiyet yaşadı ve Şampiyonlar Ligi macerasında artık son 90 dakikaya çıkacaklar gibi duruyor. Jose Alvalade’de Manchester City’e ilk maçta 5-0 kaybettiler. Bu mağlubiyetin ardından turu geçme şansları son derece zor. Geçtiğimiz hafta sonu ise Portekiz Liga NOS’da Arouca’yı konuk eden Ruben Amorim’in öğrencileri, rakibini 2-0 ile geçerek lider Porto’nun takibini sürdürdü. Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Manchester City’e konuk olacak Sporting’de Matheus Nunes kart cezalısı.

Manchester City – Sporting Maç Bilgileri

Manchester United – Sporting Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Craig Pawson. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester City’de Kyle Walker kart cezalısı. Ruben Dias’ın ise sakatlığı bulunuyor. Sporting’de Matheus Nunes kart cezalısı.

Manchester City'nin11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Joao Cancelo, John Stones, Aymeric Laporte, Oleksandr Zinchenko, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Ryad Mahrez, Raheem Sterling

Manchester United'ın ilk 11’i Belli mi?

Sporting’in muhtemel kadrosu: Antonio Adan, Matheus Reis, Zou Feddal, Sebastian Coates, Gonçalo Inacio, Ricardo Esgaio, Pedro Goncalves, Pablo Sarabia, Nuno Santos, Manuel Ugarte Riberio, Paulinho

İddaa Tahmini

Manchester City, maçın net favorisi. İlk maçı deplasmanda 5-0 kazandılar ve avantajı kaptılar. Pep Guardiola’nın öğrencileri, rövanş maçından da farklı bir galibiyet ile ayrılır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.31

Best10 Oranı: H1, Oran 1.46

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Sürpriz bir sonuç ortaya çıktı. Etihad’da gol sesi çıkmayan karşılaşmada tur atlayan taraf Manchester City oldu.