Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Norwich City Chelsea İddaa Tahmini 10.03.2022

İngiltere Premier Lig’de üst üste galibiyetler almayı başaran Chelsea bu hafta deplasmanda, Norwich City’nin konuğu olacak. Karşılaşma saat 22.30’da start alacak ve S SPORT kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Norwich City ve Chelsea arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Norwich City kazanır 11.50, beraberlik 5.80, Chelsea kazanır ise 1.29 olarak açıklanmış.  

Norwich City Evinde Kaybetti

Norwich City, üst üste mağlubiyetler almaya devam ediyor. Dean Smith’in ekibi, geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Brentford karşısında da puan alamadı. Rakibine 3-1 kaybettiler ve Premier Lig’de galibiyet hasretleri 5 maça çıktı. Son 4 maçından ise Norwich City’nin mağlubiyet ile ayrıldığını belirtelim. 17 puan ile ligin son sırasında yer alan Norwich City, bu hafta Chelse’yi konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Norwich City’de golcü Adam Idah’ın sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Chelsea Farklı Kazandı

Chelsea, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Turf Moor’da konuk oldukları Burnley’i 4-0 mağlup etmeyi başardılar. Premier Lig’de üst üste 3. Galibiyetini alan Maviler, 3. Sıradaki yerini de koruyor. Thomas Tuchel’in ekibi son 3 maçta topladığı 9 puanın yanı sıra, kalesini de gole kapatmayı başardı. Tottenham, Crystal Palace ve Burnley karşısında kalesinde gol görmeyen Chelsea, savunma anlamında da iyi işler çıkartıyor. Bu hafta Norwich City’e konuk olacak Chelsea’de Ben Chilwell’ın sakatlığı sürüyor.

Norwich City – Chelsea Maç Bilgileri

Norwich City – Chelsea Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.30’da başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Turf Moor Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Norwich City’de golcü Adam Idah’ın sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. Chelsea’de Ben Chilwell’ın sakatlığı sürüyor.

Norwich City'nin ilk 11’i Belli mi?

Norwich City’nin muhtemel kadrosu: Angus Gunn, Max Aarons, Ben Gibson, Ozan Kabak, Dimitris Giannoulis, Onel Hernandez, Todd Cantwell, Kenny McLean, Pierre Melou, Kieran Dowell, Teumu Pukki

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Edouard Mendy, Cesar Azpilicueta, Thiago Silva, Antonio Rüdiger, Marcos Alonso, Jorginho, Mateo Kovacic, Hakim Ziyech, Christian Pulusic, Kai Havertz, Romelu Lukaku

İddaa Tahmini

Chelsea, Premier Lig’de oynadığı son 3 karşılaşmadan da  galibiyet ile ayrıldı. Geçen hafta Burnley’i 4 golle geçtiler. Bu hafta Carrow Road’da Norwich City karşısında da farklı kazanırlar.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.62

Rexbet Oranı: H2, Oran 1.89

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Chelsea, üst üste 4. galibiyetini aldı. Norwich City’i deplasmanda 3-1 mağlup ettiler ve 3 puanı kaptılar.