İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 12.03.2022

12 Mart Cumartesi günü için İtalya Serie A Ligi mücadelelerini kupon olarak derledik. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Sampdoria – Juventus: MS 2, 1.47 (iddaa) – 1.70 (Bets10) ; Sampdoria evinde Juventus’u konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nin 29. hafta mücadelesi, 12 Mart Cumartesi günü Türkiye saati ile 20:00’de başlarken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Udinese deplasmanına konuk olan Sampdoria, evine 2-1’lik mağlubiyetle dönerken, son 6 haftada 4. mağlubiyetini aldı. Son 12 haftadan ise sadece 2 galibiyet, 2 beraberlik çıkarabilen ev sahibi, teknik adam değişikliğine rağmen, düşüşünü sürdürdü. 6 hafta önce göreve Marco Giampaolo’yu getiren Saampdoria, yeni hocasıyla sadece iç sahada kazanabildi. Evinde Sassuolo ve Empoli engellerini galibiyetle geçmeyi başaran ekip, deplasmanda ise 6 maçtır kazanamıyor. Kötü deplasman karnesiyle düşme hattının 4 puan üzerine gerileyen ev sahibi, ligde zor günlerden geçiyor. Juventus, Massimiliano Allegri önderliğinde mağlubiyeti unuttu. İtalya Serie A Ligi’nde son 14 haftadan namağlup çıkmayı başaran Juventus, lider ile arasındaki puan farkını 7’ye indirmeyi başarırken, bitime 10 hafta kala şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olmayı başardı. Vlahovic ve Zakaria takviyeleriyle elini güçlendiren konuk ekip, son 2 haftada Empoli ve Spezia’yı mağlup etmeyi başardı. Şampiyonlar Ligi sahnesinde ise Son 16 mücadelesi veren Juventus, ilk maçta konuk olduğu Villarreal deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönmeyi başardı ve rövanş maçı öncesinde avantajı lehine çevirdi. İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluk yarışı günden güne kızışırken, galibiyetlerine devam etmesi gereken konuk ekip, Sampdoria deplasmanının ardından Şampiyonlar Ligi’nde Villarreal karşısına çıkacak. İtalya Serie A Ligi’nde 14 haftadır bileği bükülmeyen ve şampiyonluk potasına dahil olmayı başaran Juventus, liderin 7 puan gerisinde yoluna devam ederken, Sampdoria deplasmanında puan kaybetmeyecektir.

Milan – Empoli: H1, 1.74 (iddaa) – 2.02 (Bets10) ; 12 Mart Cumartesi günü İtalya Serie A Ligi sahnesinde, lider Milan ile 13. sıradaki Empoli karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:45’te başlama düdüğü çalınacak olan 29. hafta mücadelesi, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nde son 10 haftaya girilirken, Milan geçtiğimiz hafta Napoli derbisinden aldığı 1-0’lık galibiyetle, yeniden lider olmayı başardı. Milano derbisini kazanarak İtalya Serie A Ligi’nde liderlik koltuğuna oturan ev sahibi, zirvedeki yerini sadece 1 maçta korurken, Salernitana ve Udinese beraberlikleri, Milan’ı liderlik koltuğundan etmişti. Derbilerin golcüsü Giroud, İnter derbisinde attığı gollerle takımını zafere taşırken, geçtiğimiz hafta Napoli deplasmanında bir kez daha sahneye çıktı ve 35’lük golcü takımını bir kez daha hem galibiyet, hem de İtalya Serie A Ligi liderliğine taşıdı. Maç fazlasıyla liderlik koltuğunda oturan Milan, Empoli karşısında 5 maçlık yenilmezlik serisini sürdürmek ve zirvedeki yerini korumak istiyor. Geçtiğimiz hafta İtalya Serie A Ligi’nin düşme hattında yer alan Genoa ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Empoli, bu sonula birlikte son 11 haftanın tamamında puan kaybederken, düşme hattındaki rakibi karşısında etkisi futbolunu sürdürmeye devam etti. Son 11 haftadan 5 mağlubiyet, 6 beraberlik alan Aurelio Andreazzoli’nin öğrencilerinin, düşme hattı ile arasındaki puan farkı 10’a indi. Sezonun ikinci yarısı itibariyle düşüşe geçen Empoli, henüz düşme potasında yer almasa da, son 11 haftadaki performans grafiğiyle zayıf halkalardan biri olmaktan kurtulamadı. Empoli kabusa İtalya Serie A Ligi’nin yeni lideri Milan karşısında son vermek için mücadele edecek. İtalya Serie A Ligi’nin yeni lideri olarak taraftarı önüne çıkacak olan Milan, son 11 maçta puan kaybeden Empoli karşısında, liderliğini farklı galibiyetle perçinleyecektir.

Spezia – Cagliari: KGVAR, 1.60 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından 12 Mart Cumartesi günü Türkiye saati ile 17:00’de naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi 29. hafta mücadelesinde, Spezia ile Cagliari karşı karşıya gelecek. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Juventus’a deplasmanda 1-0 kaybeden Spezia, çok daha ağır bir mağlubiyetin kıyısından döndü. Maç boyunca kalesinde yoğun bir baskıyla karşı karşıya kalan ev sahibi, hücum performansıyla sınıfta kalırken, üst üste 4. mağlubiyetini alarak düşüşünü sürdürdü. Son 180 dakikada gole hasret kalan Sepzia’nın düşme hattı ile arasındaki puan farkı 4’e indi.  5 maçtır puan kayıplarına çare bulamayan Thiago Motta’nın öğrencileri, bu hafta en yakın rakibi Cagliari ile evinde karşı karşıya gelecek. Spezia sezonun ilk yarısında en yakın rakibiyle deplasmanda 2-2 berabere kalmıştı. Spezia’da gözler galibiyete çevrildi. Cagliari, İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Lazio engeline takıldı. Konuk ekip 5 maçtan 2 galibiyet, 3 beraberlikle namağlup çıkarak, düşme hattından kurtulmayı başarırken, geçtiğimiz hafta evinde Lazio’ya 3-0 kaybetti ve maç boyunca rakibi karşısında hiçbir varlık gösteremedi. 5 maç sonra gelen mağlubiyetle birlikte konuk ekibin düşme hattı ile arasındaki puan farkı 3’e indi. Lazio maçına kadar 5 maçta da skor üretmeyi başara Cagliari, ligde kalma mücadelesinde iyi bir ivme yakalasa da, Lazio seviyesi için yetersiz olduğunu bizlere bir kez daha gösterdi. Bu hafta ise kendisi gibi ligde kalma mücadelesi veren Spezia ile karşılaşacak olan konuk ekip, galibiyetlerine geri dönmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde küme düşme hattını yakından ilgilendiren mücadelede, iki takımda savunma performanslarıyla güven vermeyi başaramadı. İki takımında karşılaşmada skor üreteceğini düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 4.09

Bets10 Bahis Oranı: 6.00