TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Alanyaspor Fenerbahçe İddaa Tahmini 13.03.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyacan devam ediyor. Fenerbahçe deplasmanda, Alanyaspor’un konuğu olacak. Zorlu mücadele saat 19.00’da start alacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı olarak takip edilebilecek.

Alanyaspor ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Alanyaspor kazanır 2.75, beraberlik 3.45, Fenerbahçe kazanır ise 2.55 olarak açıklanmış.

Alanyaspor Kalesini Gole Kapatamıyor

Alanyaspor, geçtiğimiz haftayı 3 puan ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Kayserispor deplasmanından 2-1’lik galibiyet ile döndüler. 1-0 geriye düştüğü maçtan 3 puan ile ayrılan Francisco Farioli’nin ekibi, bu hafta ise Fenerbahçe karşısında galibiyet arayacak. Son 2 maçından 6 puan çıkartan ve 2. Sıra hedefini devam ettiren Alanyaspor, son haftalarda kalesini gole kapatamıyor. Süper Lig’de oynadıkları son 6 karşılaşmada da gol yediler. Bu hafta konuk edecekleri Fenerbahçe karşısında da işleri zor olacak.

Fenerbahçe’den Olumlu Sinyaller

Fenerbahçe, Süper Lig’de son haftalarda olumlu sinyaller veriyor. Üst üste 3 maçlık galibiyet serisinin ardından geçen hafta Trabzonspor karşısında da puan almayı başardılar. Kadıköy’de konuk ettikleri Trabzonspor ile 1-1 berabere kalan Sarı Laciverliler, Süper Lig’de oynadığı son 4 maçta 10 puan topladı ve çıkışını sürdürdü. Son haftalarda deplamanda da kaybetmeyen bir Fenerbahçe izliyoruz. Giresunspor ve Kasımpaşa deplasmanında kazanan İsmail Kartal’ın ekibi, son 5 deplasman maçında da mağlubiyet yaşamadı. Bu hafta Alanyaspor’a konuk olacak Fenerbahçe’de İrfan Can ve Mert Hakan cezalı. Filip Novak ve Ferdi Kadıoğlu’nun sakatlıkları devam ediyor.

Alanyaspor – Fenerbahçe Maç Bilgileri

Alanyaspor – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bahçeşehir Okulları Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de İrfan Can ve Mert Hakan cezalı. Filip Novak ve Ferdi Kadıoğlu’nun sakatlıkları devam ediyor.

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Marafona, Tayfur Bingöl, Miha Mevlija, Fatih Aksoy, Christian Borja, Joao Novais, Emre Akbaba, Daniel Candeias, El Mami Tetah, Efecan Karaca, Famara Diedhiou

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Nazım Sangare, Serdar Aziz, Kim Min Jae, Atila Szalai, Miguel Crespo, Jose Sosa, Arda Güler, Bright Osayi Samuel, Enner Valencia, Serdar Dursun

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Bol gol izleyeceğimizi düşünüyorum. Hem Alanyaspor hem de Fenerbahçe skor üretir. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.49

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Maç Sonucu: 2-5

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe, Süper Lig’de yenilmezlik serisini 5 maça çıkarttı. Alanyaspor’u deplasmanda 5-2 ile geçen Fenerbahçe, son 5 maçta 13. puanını elde etti.