Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Leicester City Brentford İddaa Tahmini 20.03.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Son haftalrada önemli galibiyetler alan Brentford deplasmanda, Leicester City’nin konuğu olacak. Karşılaşmanın saat 17.00’de başlayacağını ve S SPORT kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Leicester City ve Brentford arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Leicester City kazanır 2.20, beraberlik 3.45, Brentford kazanır ise 3.45 olarak açıklanmış.

Leicester City Galibiyet Peşinde 

Leicester City’nin Premier Lig’de 2 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Geçtiğimiz hafta sonu Emirates’de Arsenal’a konuk olan Leicester City, rakibine 2-0 mağlup oldu. Arsenal karşısında varlık gösteremediler ve haklı bir mağlubiyet yaşadılar. Hafta içi ise UEFA Konferans Ligi’nde Rennes deplasmanına konuk olan Brendan Rodgers’ın ekibi, 2-1 kaybettiği maçta tur atlamayı başardı. Bu hafta ise Premier Lig’de Brentford’u konuk edecekler. Maç öncesinde Leicester City’de Jamie Vardy, Tomithy Castagne, Ryan Bertrand ve Jonny Evans’ın sakatlıkları sürüyor. 

Ivan Toney Atıyor Brentford Kazanıyor 

Brentford, geçtğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Burnley’i 2-0 mağlup etmeyi başardılar. Ivan Toney, yine gollerine devam etti ve Brentford’un galibiyet almasında büyük rol oynadı. Bir önceki hafta ise Norwich City deplasmanında 3-1 kazanan Brentford’da Ivan Toney, 3 gol atarak dikakt çekmişti. Premier Lig’de son 2 maçta 6 puan toplayarak çıkışa geçen Thomas Frank’ın öğrencileri, bu hafta ise King Power’da Leicester City’e konuk olacak. Maç öncesinde Brentford’da Jos Dasilva kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Leicester City – Brentford Maç Bilgileri

Leicester City – Brentford Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve S SPORT platformundan canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele King Power Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leicester City’de Jamie Vardy, Tomithy Castagne, Ryan Bertrand ve Jonny Evans’ın sakatlıkları sürüyor. Brentford’da Jos Dasilva kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Leicester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Leicester City’nin muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Ricardo Pereira, Filip Benkovic, Jannick Vestergaard, Luke Thomas, Marc Albrighton, Youri Tielemans, Hamza Choudhury, James Maddison, Harvey Barnes, Patson Daka

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: David Raya, Rico Henry, Charlie Goode, Ethan Pinnock, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Mad Sorensen, Sergi Canos, Bryan Mbeumo, Ivan Toney

İddaa Tahmini

Brentford, son 2 maçta 6 puan toplayarak çıkışa geçti. Arsenal deplasmanında 2-0 kaybeden Leicester City’de ise moraller bozuk. Bu hafta reaksiyon göstermelerini bekliyorum. King Power’da Brentford’u mağlup edeceklerini düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.87

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 2.20

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Leicester City, 2 hafta önce alınan Arsenal mağlubiyetini telafi etti. Brentfor karşısın da 2-1 kazandılar ve 3 puanın sahibi oldular.