Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Southampton Crystal Palace İddaa Tahmini 30.04.2022

İngiltere Premier Lig’de üst üste 3 maçtır galibiyet alamayan Crystal Palace deplasmanda, Southampton’ın konuğu olacak. Zorlu karşılaşma saat 17.00’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından takip edilebilecek.

Southampton Crystal Palace arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde. Southampton kazanır 2.38, beraberlik 3.50, Crystal Palace kazanır ise 3.05 olarak açıklanmış.

Southampton 1 Puanı Kurtardı

Southampton, geçtiğimiz hafta sonu Brighton deplasmanında 1 puan almayı başardı. AMEX’de 2-0 geriye düştüler ama pes etmediler. James Ward Prowse’un 2 şık golüyle sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrılan Southampton, biraz olsun moral buldu. Premier Lig’de oynadıkları son 5 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Ralp Hasenhüttl’ün ekibi, hedefsiz olarak yoluna devam ediyor. Bu hafta Crystal Palace’ı konuk edecekler. Maç öncesinde Southampton’da Valentino Livramento’nun sakatlığı var.

Crystal Palace 3 Maçtır Kazanamıyor

Crystal Palace, son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyor. Geçen hafta Selhurst Park’ta konuk ettikleri Leeds United karşısında da 2 puan bıraktılar. Rakibi ile golsüz berabere kalan Patrick Vieira’nın öğrencileri, galibiyet hasretini 3 maça çıkarttı. Matematiksel olarak küme düşme ihtimalleri var ama bunun zor olduğunu belirtelim. Bu hafta Southampton’a konuk olacak Crystal Palace’da Nathan Ferguson’un uzun süreli sakatlığı devam ediyor.

Southampton – Crystal Palace Maç Bilgileri

Southampton – Crystal Palace Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. Marry’s Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Southampton’da Valentino Livramento’nun sakatlığı var. Crystal Palace’da Nathan Ferguson’un uzun süreli sakatlığı devam ediyor.

Southampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Southampton’ın muhtemel kadrosu: Fraser Forster, Kyle Walker Peters,, Mohammed Salisu, Jan Bednarek, Romain Perraud, Nathan Redmond, James Ward Prowse, Mohamed Elyounoussi, Che Adams, Adam Armstrong, Armando Broja

Crystal Palace'ın ilk 11’i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Jack Butkand, Joel Ward, Joachim Andersen, Gary Cahill, Marc Guehi, Luka Milivojevic, Eberechi Eze, Will Hughes, Conor Gallagher, Wilfred Zaha, Jean-Philippe Mateta

İddaa Tahmini

Southampton’ın artık kazanarak moral bulması gerekiyor. Geçen hafta Brighton deplasmanında 2-0 geriye düştüler ama maçı 2-2 tamamladılar. Crystal Palace ise son 3 maçtan galibiyet çıkartamadı. Onlar da düşüşe geçmeye başladılar. Southampton’ı galibiyete bir adım daha yakın görüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.12

Betroad Oranı: MS 1, Oran 2.38

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Southampton, öne geçtiği maçı kaybetti. Crystal Palace’a 2-1 kaybettiler ve kötü gidişatları devam etti.