Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

İnter Empoli İddaa Tahmini 06.05.2022

İddaa fikstüründe 6 Mayıs Cuma akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi‘nin 36. hafta mücadelesinde, İnter ile Empoli karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 19:45’te başlama düdüğü çalınacak maçın yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2.

Bets10, İnter galibiyetine 1.14, beraberliğe 9.00, Empoli galibiyetine ise 19.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.28, 2.5 Alt 3.75 oran verilmiş.

İnter Şampiyonluğun Peşini Bırakmadı

Ivan Perisic ve Lautaro Martinez’in golleri İnter’e deplasmanda galibiyeti getirdi. Bologna mağlubiyetiyle büyük bir fırsatı değerlendirmeyi başaramayan ev sahibi, Udinese karşısında kazanarak hem şampiyonluk yarışının içerisinde kalmaya devam etti hem de güven tazeledi. Bologna karşısında maça iyi başlayan ve 1-0 öne geçen İnter, skoru lehine çevirdikten sonra çok büyük hatalara imza atmış ve üstün oynadığı maçtan puansız ayrılmıştı. Udinese karşısında ise fişi erken çeken ve ilk yarıdan skorun hakimiyetini ele alan İnter, bir hataya daha izin vermedi. Bitime 3 hafta kala liderin 1 puan gerisinde yer alan Simone Inzaghi’nin öğrencileri, üst üste 2. şampiyonluğundan 1 puan uzaklıkta.

Empoli 9 Kişiyle Kaybetti

İtalya Serie A Ligi’nde 16 maçlık galibiyet hasretine Napoli karşısında harikulade bir geri dönüşle son vermeyi başaran Empoli, Torino karşısında da galibiyete çok yakınlaşırken, 9 kişiyle tamamladığı mücadelede 1-0 öne geçmeyi başarsa da, puan için yeterli olamadı. Napoli maçını 2-0 geriden gelerek son 10 dakikada attığı 3 golle kazanan konuk ekip, Torino karşısında ise golsüz geçen ilk yarının ardından ikinci yarıda üstünlüğü yakalarken, 56. dakikada gelen golün ardından 60. dakikada 10 kişi kalan Empoli, üstünlüğünü sadece 12 dakika koruyabildi. Düşme hattından 11 puan uzaklıkta son 3 haftaya giren konuk ekip, ligin yeni temsilcisi olarak ligde kalmayı garantiledi.

İnter – Empoli Maç Bilgileri

İnter – Empoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 19.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Empoli takımında Nicolas Haas, Riccardo Marchizza ve Lorenzo Tonelli’nin sakatlıkları devam ediyor.

İnter‘in ilk 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Samir Handanovic, Denzel Dumfries, Bastoni, Milan Skriniar, Federico, Dimarco, Marcelo Brozovic, Nicolo Barealla, Correa, Ivan Perisic, Lautaro Martinez, Edin Dzeko.

Empoli’nin 11’i Belli mi?

Empoli’nin muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Mattia Viti, Fabiano Parisi, Fiamozzi, Barjrami, Marco Benassi, Zurkowski, Stojanovic, Henderson, Cutrone, Pinamonti.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluk yarışının en büyük ortağı İnter, ligde kalmayı garantileyen Empoli karşısında taraftar desteğini arkasına alarak, rahat bir galibiyet alacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.26

Best10 Oranı: H1, Oran 1.39

Maç Sonucu: 4-2

Maç Sonu Editör Yorumu: İnter evinde rahat kazandı. Tam 4 golle 3 puana uzanan ev sahibi, rakibi Empoli’ye sadece 2 gol şansı verdi ve şampiyonluk iddiasını sürdürdü. Kazananları tebrik ederiz.