İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 16.05.2022

Günün en çok güvendiğim maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 3 maçlık kupona güvenim 7/10. Herkese bol kazançlı günler.

Galatasaray – Adana Demirspor: MS 1, 1.74 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; Galatasaray, Süper Lig’de oynadığı son 2 maçtan da galibiyet çıkartamadı. Önce Sivasspor’a 3-2 kaybeden Galatasaray, geçtiğimiz hafta sonu ise Başakşehir deplasmanında golsüz berabere kaldı. Süper Lig’de oynadıkları son 2 maçta sadece 1 puan aldılar ve tam 5 puan kaybettiler. Kötü bir sezon geçiren Domenec Torrent’in ekibi, sezonun son iç saha maçında Adana Demirspor ile karşılaşacak. Sezonun ilk yarısında Adana Demirspor’a 2-0 kaybeden Galatasaray, bu kez rövanşı almak istiyor. Maç öncesinde Galatasaray’da Omar ve Marcao’nun sakatlıklarının devam ettiğini belirtelim. Adana Demirspor, geçtiğimiz hafta sonu yine mağlubiyet yaşadı. İç sahada konuk ettikleri Alanyaspor’a 2-1 mağlup oldular. Süper Lig’de üst üste 4 maçtır kaybeden Adana Demirspor, Süper Lig’de hedefsiz kaldı. Son 4 maçtan puan çıkartamadılar ve Avrupa umutları sona ermiş oldu. Son haftaların en formsuz takımlarından biri olan Vincenzo Montella’nın ekibi, Süper Lig’de en son galibiyetini Nisan ayında Altay’a karşı almıştı. Bu hafta Galatasaray’a konuk olacak Adana Demirspor’da Loic Remy’nin sakatlığı devam ediyor. Galatasaray, maçın favorisi. Süper Lig’de son 2 maçta 5 puan kaybettiler. Sezonun son iç saha maçında kazanırlar ve taraftarına galibiyet ile veda ederler.

Çaykur Rizespor – Sivasspor : 2.5 ÜST, 1.62 (iddaa) – 1.85 (Bets10) ; Çaykur Rizespor’un küme düşmesi, geçtiğimiz hafta kesinlik kazandı. Cuma günü Gaziantep FK’nın 1 puan alması ile Karadeniz ekibi, Süper Lig’de küme düşen 4. takım oldu. Geçtiğimiz hafta sonu Yeni Malatyaspor deplasmanında 3-1 kazandılar ama yeterli olmadı. Bülent Korkmaz’ın ekibi, önümüzdeki sezon TFF 1. Lig’de mücadele edecek. Bu sezon taraftarı önünde son maçına çıkacak olan Çaykur Rizespor evinde, Sivasspor karşısında sürpriz arayacak. Maç öncesinde Çaykur Rizespor’da Carlos Ponck kart cezalısı. Sivasspor adına bu sezon pek iyi geçmedi. Özellikle Süper Lig’de beklenmedik puan kayıpları yaşadılar. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Kasımpaşa’ya 3-1 kaybettiler. Süper Lig’de istikrarsız sonuçlar alıyorlar. Hafta içi ise Türkiye Kupası’nda Alanyaspor ile karşılaşan Yiğidolar, rövanş maçından 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı ve finale adını yazdıran taraf oldu. Finalde ise Kayserispor ile karşı karşıya gelecekler. Bu hafta Süper Lig’de Çaykur Rizespor’a konuk olacak Sivasspor’da Leke James’in sakatlığı sürüyor. Gollü bir maç bekliyorum. Çaykur Rizespor’un Süper Lig’de oynadığı son 5 maçta tam 23 gol izledik. Sivaspor’da hücumda üretken bir takım. Rize’de 2.5 gol barajı rahat aşılır.

Newcastle United – Arsenal: KGVAR, 1.58 (iddaa) – 1.72 (Bets10) ; Newcastle United, geçtiğimiz hafta sonu Etihad’da konuk olduğu Manchester City karşısında puan alamadı. Rakibine 5-0 kaybeden Eddie Howe’un ekibi, Premier Lig’de üst üste 2. kez mağlubiyet yaşamış oldu. Premier Lig’de iddiası bulunmayan Newcastle United’ın kümede kalmayı garantilediğini belirtelim. Bitime 2 hafta kaldı ve Newcastle United’ın kalan 2 maçı da prestij havasında geçecek. Bu hafta St. James Park’ta sezonun son maçına çıkacak Newcastle United’da Ryan Fraser’ın sakatlığı devam ediyor. Arsenal, hafta içi şok bir mağlubiyet yaşadı. Londra derbisinde Tottenham’a konuk olan Arsenal, sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de uzun bir aradan sonra mağlubiyet yaşayan Mikel Arteta’nın ekibi, 4. sırada yer alıyor. 5. sıradaki Tottenham ile puan farkı 1’e indi. Arsenal kalan 2 maçını kazanırsa, Tottenham maçının sonucuna bakmaksızın UEFA Şampiyonlar Ligi’ne katılmayı garantileyecek. Bu hafta St. James Park’ta Newcastle United’a konuk olacak Arsenal’da Thomas Partey ve Kieran Tierney sakat. Rob Holding ise kart cezalısı. Gol yollarında üretken olan iki takım karşı karşıya gelecek. Hem Newcastle United hem de Arsenal’dan gol beklentim var. Karşılıklı goller izleriz.

Toplam İddaa Oranı: 4.45

Bets10 Bahis Oranı: 31.82