Bodo/Glimt Stromsgodset İddaa Tahmini 25.05.2022

Bodo/Glimt sahasında Stromsgodset‘i konuk edecek. 25 Mayıs Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak olan Norveç Eliteserien Ligi mücadelesini, nesine.com sitesinden canlı olarak izleyebilirsiniz.

Bets10, Bodo/Glimt galibiyetine 1.40, beraberliğe 5.50, Stromsgodset galibiyetine ise 7.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.40, 2.5 Alt 2.95 oran kazandırıyor.

Bodo/Glimt Geç Açıldı

Norveç Eliteserien Ligi’nde yeni sezona son şampiyon olarak başlayan Kjetil Knutsen’in öğrencileri, ilk 7 haftadan 3 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyetle 12 puan topladı ve 1 maç fazlası bulunan lider Lilleström’ün 8 puan gerisine düştü. Geçtiğimiz sezon Konferans Ligi’nin çeyrek finalist olmayı başaran, Eliteserien Ligi’nde şampiyonluk ipini göğüsleyen Bodo/Glimt, yeni sezonun ilk haftalarında bu yorgunluğun etkilerini fazlasıyla hissederken, son maçta Haugesund’u deplasmanda 4-1 mağlup etmeyi başardı ve eski günlere geri dönüş sinyalleri verdi. 5. sırada yer alan ev sahibi, en yakın rakibi Stromsgodset’i mağlup ederek, şampiyonluk potasının içerisine girmek istiyor.

Stromsgodset Vites Yükseltti

Norveç Eliteserien Ligi’nde son 4 haftada namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Stromsgodset, 8. maçını geride bırakırken, 13 puanla 4. sırada kendisine yer buldu. Sezona yeni bir teknik adamla başlayan konuk ekip, ilk 2 hafta Jerv ve Molde’ye kaybederken, Henrik Pedersen yönetiminde son 6 hafta sadece Sandefjord’a kaybetti. 5-0’lık ağır hezimetin ardından son 4 haftadan 3 galibiyet, 1 beraberlik alan konuk ekip, Rosenborg, Kristiansund ve Valerenga karşısında 3’er golle galip gelmeyi başarırken, Viking ile golsüz berabere kaldı. Son haftalarda hücum etkisi artan Stromsgodset, 11 gol atığı kalesinde 11 gole engel olamadı. Konuk ekip bu hafta en yakın rakibi karşısında yerini korumak istiyor.

Bodo/Glimt – Stromsgodset Maç Bilgileri

Bodo/Glimt – Stromsgodset Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinde Türkiye saati ile 19:00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Aspmyra Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bodo/Glimt takımında Ola Solbakken sakat. Stromsgodset cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Bodo/Glimt’in 11’i Belli mi?

Bodo/Glimt’in muhtemel kadrosu: Nikita Haykin, Moe, Wembangomo, Sery, Sondre Sorli, Kristoffer Hagen, Alfons Sampsted, Ulrik Saltnes, Hugo Vetlesen, Amahl Pellegrino, Runar Espejord.

Stromsgodset’in 11’i Belli mi?

Stromsgodset’in muhtemel kadrosu: Viljar Myhra, Christopher Vilsvik, Gustav Valsvik, Thomas Grogaard, Halldor Stenevik, Johan Hove, Ari Leifsson, Jack Ipalibo, Herman Stengel, Kristian Enersen, Lars Salvesen.

İddaa Tahmini

Son haftalarda yükselişe geçen Bodo/Glimt, son şampiyon olarak başladığı sezonda yükselişini sürdürecek ve en yakın rakibi Stromsgodset’i mağlup etmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.21

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.40

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Bodo/Glimt taraftarı önünde üstünlüğünü koruyamadı. İlk 45 dakikada baskılı bir oyun ortaya koyan ev sahibi, ilk 29 dakikada 2-0’lık üstünlüğü yakalasa da, skoru koruyamadı ve kalesinde gördüğü 2 golle 1 puana razı geldi.