Haka FC Lahti Bahis Tahmini 28.05.2022

28 Mayıs Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:00’de, Haka ile FC Lahti karşı karşıya gelecek. Finlandiya Veikkausliiga mücadelesine, Tehtaan kentta Stadı ev sahipliği yapacak. Mücadeleyi nesine.com sitesinden canlı izleyebilirsiniz.

Bets10, Haka galibiyetine 1.68, beraberliğe 3.90, FC Lahti galibiyetine ise 4.65 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.83, KGYOK 1.95 oran kazandırıyor.

Haka Düşüşe Geçti

Geçtiğimiz sezon Finlandiya Veikkausliiga’da kümede kalma savaşı veren Haka, takımı kümede tutmayı başaran Teemu Tainio ile yoluna devam ediyor. Yeni sezona galibiyetle başlayan ve ilk 4 haftadan 3 galibiyet, 1 mağlubiyet alan ev sahibi, sezona iyi bir başlangıç yapsa da, etkisini sürdüremedi. Son 5 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen Haka, üst üste alınan Oulu, KuPS Kuopio, VPS mağlubiyetlerinin ardından iç sahada 1-1’lik SJK beraberliğiyle noktaladı. Geçtiğimiz hafta ise konuk olduğu HK Helsinki deplasmanından 4-1’lik hezimetle döndüler. Sezon başından beri skor üretmekte zorlanmasa da, savunmada önemli zafiyetler gösteren ev sahibinde yeniden kümede kalma savaşı başladı diyebiliriz. Kısa süre içerisinde düşüşe geçen Haka, sahasında en yakın rakibi FC Lahti ile karşılaşacak.

FC Lahti 3 Maçtır Kazanamıyor

Geçtiğimiz hafta sahasında Oulu’yu konuk eden FC Lahti, karşılaşmadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrılırken, Veikkausliiga sahnesinde 9 haftayı 5 mağlubiyetle tamamladı ve alt sıralardan kurtulamadı. HJK Helsinki mağlubiyetinin ardından düşüşünü sürdüren konuk ekip, 8 puanla 9. sırada yer alıyor. İlk 9 haftada sadece en alt sıradaki HIFK Helsinki ve en yakın rakibi SJK karşısında maç kazanmayı başaran FC Lahti, geri kalan 7 karşılaşmadan ise sadece 2 puan çıkarabildi. Galibiyetlerini deplasmanda alan Ilir Zeneli ve öğrencileri, attığı 8 gole karşılık, kalesinde 15 gole engel olamadı ve ligde en kötü averaj tablolarından birisini ortaya koydu. Konuk ekip devam eden kötü gidişatıyla birlikte güven vermekten çok uzakta.

Haka – FC Lahti Maç Bilgileri

Haka – FC Lahti Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinde Türkiye saati ile 17:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tehtaan Kentta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Haka takımında Vigori Gbe ve Salomo Ojala sakat. Lahti cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Haka’nın 11’i Belli mi?

Haka’nın muhtemel kadrosu: Aatu Hakala, Niklas Friberg, Atte Sihvonen, Ramon de Lucas Perez, Seth Saarinen, Matti Auvinen, Henri Malundama, Pekka Laine, Zarokostas, Lee Erwin, Logan Rogerson.

FC Lahti’nin 11’i Belli mi?

FC Lahti’nin muhtemel kadrosu: Antonio Reguero, Penninkangas, Juho Pirttijoki, Martinos Christofi, Eduards Emsis, Hysen Memolla, Arttu Heinonen, Matti Klinga, Loorents Hertsi, Altin Zeqiri, Geoffrey Chinedu.

İddaa Tahmini

Son haftalarda üst üste puan kayıplarıyla alt sıralara gerileyen Haka ve FC Lahti, toparlanarak üst sıralara yetişmek istiyor. Galibiyet adına güven vermeyen iki takımında, bu hafta puan kaybetse dahi gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.83

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı mücadeleden kazanan çıkmadı. İki takımda haftayı 1’er puanla noktalarken, beklediğimiz gibi 90 dakika sonunda galip gelmeyi başaramasa dahi, skor üretmeyi başardı. Kazananları tebrik ederiz.