Litvanya Türkiye İddaa Tahmini 07.06.2022

UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup ikinci maçında Litvanya evinde, Türkiye karşısında sürpriz arayacak. Saat 21.45’de start alacak karşılaşma TRT 1 kanalından ekranla gelecek.

Litvanya ve Türkiye arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Litvanya kazanır 13.00, beraberlik 5.50, Türkiye kazanır ise 1.28 olarak açıklanmış.

Litvanya Zayıf Halka

Litvanya, grubun ilk maçında puan almayı başaramadı. İç sahada konuk ettikleri Lüksemburg’a 2-0 kaybettiler. Danel Sinani’yi tutamayan Litvanya, sahadan puansız ayrılmış oldu. Grubun ikinci maçında ise lider Türkiye’yi konuk edecekler. Faroe Adaları ile birlikte grubun en zayıf halkası olarak gösterilen Litvanya’nın bugün Türkiye karşısında puan alabileceğini düşünmüyorum. Maç öncesinde Litvanya’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Türkiye’den Net Galibiyet

Türkiye’de moraller yerinde. Grubun ilk maçında Faore Adaları’nı konuk eden Milliler, sahadan 4-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Rahat bir galibiyet alan Stefan Kuntz’un öğrencileri, grubun ikinci maçında ise Litvanya deplasmanına konuk olacak. İlk maçta Faroe Adaları karşısında alınan galibiyet ile liderliğe oturan Kırmızı Beyazlılar, Litvanya karşısında da maçın net favorisi. Türkiye’nin bu karşılaşmada da rahat bir galibiyet alarak yoluna devam edeceğini düşünüyorum.

Litvanya – Türkiye Maç Bilgileri

Litvanya – Türkiye Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 kanalından Türkiye saati ile 21:45’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vilniaus LFF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Litvanya’nın ilk 11’i Belli mi?

Litvanya’nın muhtemel kadrosu: Dziugas Bartkus, Limas Klimavicius, Benas Satkus, Egidijus Vaitkunas, Augustinas Klimavicius, Rolandas Baravyskas, Titas Milasius, Edgaras Utkus, Vykintas Slivka, Fedor Cernych, Justas Lasickas

Türkiye'nin ilk 11’i Belli mi?

Türkiye’nin muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Zeki Çelik, Çağlar Söyüncü, Merih Demiral, Ferdi Kadıoğlu, Orkun Kökçü, Berkan Kutlu, Cengiz Ünder, Hakan Çalhanoğlu, Kerem Aktürkoğlu, Enes Ünal

İddaa Tahmini

Litvanya, gruba puansız başladı. İlk maçta Lüksemburg’a 2-0 kaybettiler. Grubun zayıf halkası olarak gösteriliyorlar. Türkiye’nin rahat kazanması gereken bir karşılaşma. Litvanya deplasmanında farklı bir galibiyet alırlar.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.56

Best10 Oranı: H2, Oran 1.83

Maç Sonucu: 0-6

Maç Sonu Editör Yorumu: Türkiye, farklı bir galibiyet aldı. Doğukan Sinik önderliğinde Litvanya’yı 6-0 ile geçtiler.