Bodo/Glimt Aalesund İddaa Tahmini 26.06.2022

26 Haziran Pazar günü İddaa fikstüründe bizleri bekleyen Norveç Eliteserien Ligi mücadelesinde, Bodo/Glimt ile Aalesund kozlarını paylaşacak. nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak maçın başlama saati 19:00.

Bets10, Bodo/Glimt galibiyetine 1.35, beraberliğe 5.50, Aalesund galibiyetine ise 8.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.48, 2.5 Alt 2.75 oran kazandırıyor.

Bodo/Glimt Takibi Bırakmıyor

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Bodo/Glimt, Molde hezimetini milli ara dönüşü Kristiansund BK deplasmanında aldığı 2-0’lık net galibiyetle unutturdu. Sezona son şampiyon olarak başlayan Kjetil Knutsen’in öğrencileri, 10 maçtan 4 galibiyet, 4 beraberlik, 2 mağlubiyetle 16 puan topladı ve liderin 11 puan gerisinde, 6. sırada kendisine yer buldu. Son 6 haftada sadece liderin en yakın takipçisi Molde’ye deplasmanda kaybeden Bodo/Glimt, iç sahada henüz maç kaybetmedi. Sezona istediği gibi bir başlangıç yapamasa da, liderlik iddiasını 1 maç eksikle 9 puan geriden sürdüren ev sahibi, galibiyetlerine iç sahada devam etmek istiyor. Milli aradan iyi bir geri dönüş yapan Bodo/Glimt, yeniden şampiyonluk yarışında bende varım demeyi başardı.

Aalesund Vites Yükseltti

Norveç Eliteserien Ligi’nde son 4 haftayı Aalesund yenilgi almadan geçirdi. Sandefjord ve Jerv galibiyetleriyle birlikte yükselişe geçmeye başlayan konuk ekip, son 2 haftada ise Haugesund ve Valerenga ile berabere kaldı. Son 2 haftada üstünlüğünü korumayı başaramayan Lars Bohinen’in öğrencileri, milli ara dönüşü sahasında konuk ettiği Valerenga karşısında 2-0’lık üstünlüğü yakalarken, bitime 10 dakika kala skorun rehavetine kapıldı ve yediği üst üste gollerle 2-2’lik beraberliğe razı geldi. Bu hafta en yakın rakiplerinden Bodo/Glimt karşısına 4 maçlık yenilmezlik serisiyle çıkacak olan Aalesund, kazanması halinde 4.’lük fırsatıyla karşı karşıya olacak. Konuk ekip formda çıkacağı deplasmanda seriyi sürdürmek istiyor.

Bodo/Glimt – Aalesund Maç Bilgileri

Bodo/Glimt – Aalesund Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinde Türkiye saati ile 19:00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Aspmyra Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bodo/Glimt takımında Morten Konradsen, Gaute Vetti ve Lasse Nordas’ın sakatlıkları devam ediyor. Aalesund cephesinde Erlend Segberg’in sakatlığı devam ediyor.

Bodo/Glimt’in 11’i Belli mi?

Bodo/Glimt’in muhtemel kadrosu: Nikita Haykin, Moe, Wembangomo, Sery, Sondre Sorli, Kristoffer Hagen, Alfons Sampsted, Ulrik Saltnes, Hugo Vetlesen, Amahl Pellegrino, Runar Espejord.

Aalesund’un 11’i Belli mi?

Aalesund’un muhtemel kadrosu: Sten Grytebust, Golubovic, Jeppe Moe, Besim Serbecic, Alexander Andersen, Bolkan Nordli, Nenass, Sigurd Haugen, Matta, Simen Rafn, Torbjorn Kallevag.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki yakın rakipte kazanarak zirve takibini sürdürmek istiyor. Formda iki takımında bu hafta karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.51

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Bodo/Glimt iç sahada Amahl Pellegrino ve Brice Wembangomo’nun golleriyle galibiyete uzandı. Ev sahibi 2 golle 3 puana uzanırken, rakibine gol şansı vermedi.