Norrköping Malmö İddaa Tahmini 16.07.2022

İsveç Allsvenskan’da heyecan devam ediyor. Malmö deplasmanda, Norrköping’e konuk olacak. Mücadele saat 16.30’da başlayacak ve nesine.com sitesinden takip edilebilecek.

Norrköping ile Malmö zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Norrköping galibiyetinin 3.20, beraberlik tercihinin 3.55, Malmö galibiyetinin ise 2.20 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Norrköping’de 2 Eksik

Norrköping, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Degerfors deplasmanından 1 puan ile dönen Rikard Norling’in ekibi, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamayan Norrköping, İsveç Allsvenskan’da oynadığı son 5 maçtan da galibiyet çıkartamadı. Üst üste yaşanan puan kayıpları ile birlikte 11. Sıraya kadar gerilediler. Bu hafta Malmö’yü konuk edecek Norrköping’de Jacob Ortmark ve Daniel Eid kart cezalısı.

Malmö’den 3 Puan

Malmö, hafta içi UEFA Şampiyonlar Ligi mesaisindeydi. İlk maçta 3-2 mağlup ettikleri Vikingur ile deplasmanda 3-3 berabere kaldılar ve tur atlamayı başardılar. İsveç Allsvenskan’da ise 2 hafta önce Sundsvall mağlubiyet ile moraller bozulmuştu ama geçen hafta Varbergs’i 3-0 ile geçerek moral buldular. Son 4 maçta 3. Galibiyetini alan Malmö, zirve takibini de devam ettiriyor. Bu hafta Norrköping’e konuk olacak Malmö’de Adi Nalic’in sakatlığı var.

Norrköping – Malmö Maç Bilgileri

Norrköping – Malmö Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.30’da başlayacak ve nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Nya Parken Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Norrköping’de Jacob Ortmark ve Daniel Eid kart cezalısı Malmö’de Adi Nalic’in sakatlığı var.

Norrköping'in ilk 11’i Belli mi?

Norrköping’in muhtemel kadrosu: Oscar Jansson, Elohor Godswill, Linus Wahlqvist, Daniel Eid, Jean Carlos de Brito, Jacob Ortmark, Ishaq Abdulrazak, Filip Dagerstal, Christoffer Nyman, Eman Markovic, Jonathan Levi

Malmö'nün ilk 11’i Belli mi?

Malmö’nün muhtemel kadrosu: Ismael Diawara, Martin Olsson, Dennis Hadzikadunic, Lasse Nielsen, Sören Rieks, Erdal Rakip, Sergio Pena, Felix Bejimo, Jo Inge Berget, Isaac Thelin, Ola Toivonen

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir maç. Norrköping, son 6 maçtır galibiyet alamıyor. Malmö’de son haftalarda istikrarsız sonuçlar almaya başladı. İki takımında gol bulacağı zevkli bir karşılaşma bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.51

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Malmö, üst üste 2. galibiyetini aldı. Norrköping deplasmanında 2-0 kazandılar ve zirve takibini devam ettirdiler.