Oulu IFK Mariehamn Bahis Tahmini 23.07.2022

23 Temmuz Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:00’de başlama düdüğü çalınacak olan Finlandiya Veikkausliiga mücadelesinde, Oulu‘nun rakibi IFK Mariehamn. Maçı nesine.com sitesinden canlı izleyebilirsiniz.

Betroad, Oulu galibiyetine 2.26, beraberliğe 3.50, IFK Mariehamn galibiyetine ise 2.90 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.85, 2.5 Alt 2.00 oran kazandırıyor.

Oulu Toparlanma Sinyalleri Verdi

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Oulu, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Ilves Tampere deplasmanından 2-0’lık galibiyetle dönmeyi başarırken, golcü isim Niklas Jokelainen golleriyle haftaya damgasını vurdu. VPS karşısında alınan 6-0’lık hezimetin ardından Veikkausliiga’da son 2 haftayı mağlubiyetlerle geçiren Ricardo Duarte’nin öğrencileri, deplasmanda kabusa son vermeyi başarırken, yeniden üst sıralara tutundu. 14 haftadan 6 galibiyet, 3 beraberlik, 5 mağlubiyetle 21 puan toplamayı başaran ve 4. sırada yer alan ev sahibi, lider ile arasında 12 puan fark bulunuyor. Sezonun ilk yarısı deplasmanda 2-1 mağlup olduğu IFK Mariehamn’ı sahasında konuk edecek olan Oulu, kazanarak zirve takibini sürdürmek istiyor.

IFK Mariehamn Yükselişe Geçti

Sahasında konuk ettiği HIFK Helsinki ile 1-1 berabere kalan IFK Mariehman, yenilmezlik serisini 4 haftaya çıkardı. Ev sahibi son 4 haftadan 2 galibiyet, 2 beraberlik alırken, alt sıralardan kurtulmak adına umutlandı. HJK Helsinki ve VPS karşısında kazanan konuk ekip, Honka ve HIFK Helsinki karşısında ise beraberliğe razı geldi. 14 haftadan 3 galibiyet, 6 beraberlikle 15 puan toplamayı başaran IFK Mariehamn, ligin en zayıf 3 takımından 1’si. Sezonun ilk yarısında 2-1 mağlup etmeyi başardığı Oulu ile deplasmanda karşılaşacak olan ekip, bu sezon 7 deplasman maçından sadece 1 galibiyet çıkarabildi.

Oulu – IFK Mariehamn Maç Bilgileri

Oulu – IFK Mariehamn Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinde Türkiye saati ile 17:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Castren Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Oulu’nun 11’i Belli mi?

Oulu’nun muhtemel kadrosu: Callum Ward, Rafael Floro, Riku Selander, Rafinha Scapini, Noah Pallas, Armend Kabashi, Michael Lopez, Niklas Jokelainen, Enoch Banza, Miika Koskela, Otso Liimatta.

IFK Mariehamn’in 11’i Belli mi?

IFK Mariehamn’in muhtemel kadrosu: Elmo Henriksson, Mikko Sumusalo, Timi Lahti, Christophe Coubronne, Tamminen, Mohammed Abubakari, Robin Sid, Joakim Latonen, N’gamba, Vahid Hambo, Melvin Kahnberg.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, sezonun ilk yarısı birbirlerine karşı skor üretmeyi başaran iki takımında, sezonun ikinci yarısında aynı gol başarısını göstereceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı goller sahne olan mücadelede, ev sahibi Oulu 3 golle 3 puana uzandı. İki takımda skor katkılarıyla Finlandiya Veikkausliiga sahnesinde bizleri yanıltmadı.