UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Milsami KuPS Kuopio İddaa Tahmini 28.07.2022

Milsami sahasında KuPS Kuopio‘yu konuk edecek. UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Turu rövanş mücadelesi, 28 Temmuz Perşembe akşamı Türkiye saati ile 19:00’da sahne alırken, Bets10 sitesinden canlı yayınlanacak.

Bets10, Milsami galibiyetine 4.00, beraberliğe 3.30, KuPS Kuopio galibiyetine ise 1.90 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.72, KGYOK 2.05 oran kazandırıyor.

Milsami’de Mağlubiyete Yer Yok

Moldova temsilcisi Milsami, yeni sezonu UEFA Konferans Ligi’nde açarken, 3 maçta namağlup bir performans ortaya koydu. Yeni sezon öncesi 5 transferle kadrosunu güçlendiren ev sahibi, geçen sezon şampiyonluk yarışından son haftalarda koparken, kadro derinliğindeki yetersizlik Milsami’nin şampiyonluk hayallerine son vermişti. Yeni sezonda ise daha hazır bir görüntü sergileyen ev sahibi, 1. Eleme Turu’nda karşı karşıya geldiği FK Panevezys’i toplamda 2-0’lık skorla tur dışına itmeyi başardı. 2. Eleme Turu’nun ilk maçında ise Finlandiya deplasmanına konuk olan Serghei Dubrovin’in öğrencileri, 2 kez geriye düştüğü KuPS Kuopio karşısında Dan Spataru ve Camara’nın golleriyle beraberliği yakaladı. Yeni transfer Spataru 2 maçta da rakip fileleri havalandırmayı başarırken, Milsami hücum etkisini yeni sezonda arttırarak devam ediyor.

KuPS Kuopio Üstünlüğü Koruyamadı

Geçen sezon Finlandiya Veikkausliiga’da şampiyonluğu 1 puanla kaçıran KuPS Kuopio, yeni sezonda UEFA Konferans Ligi için mücadele verirken, 1. Eleme Turu’nda Dilo Gori engelini geçmesinin ardından, Milsami’nin rakibi oldu. Finlandiya Veikkausliiga’da ise bu sezon 15 haftaya tam anlamıyla damga vuran KuPS, 11 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyetle liderlik ipini göğüsledi. Son 5 hafta namağlup bir performans sergileyen Simo Valakari’nin öğrencileri, bu süreçte ayrıca 3 Konferans Ligi maçına çıktı ve mağlup olmadı. Dilo Gori karşısında 1-0 ve 0-0’lık sonuçlarla tur atlayan konuk ekip, Milsami karşısında ise Ikaunieks ve Vayrynen’in golleriyle 2 kez öne geçmeyi başarsa da, skoru koruyamadı ve 2-2’lik beraberliğin ardından, deplasmanda kazanmak zorunda kaldı. Konferans Ligi dönüşü ligde HIFK Helsinki’yi iç sahada 5-1 mağlup etmeyi başaran KuPS Kuopio, iki kulvarda birden sergilediği futbolla güven vermeye devam ediyor.

Milsami – KuPS Kuopio Maç Bilgileri

Milsami – KuPS Kuopio Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bets10 sitesi üzerinden Türkiye saati ile 19:00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Complexul Sportiv Raional Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Milsami’nin 11’i Belli mi?

Milsami’nin muhtemel kadrosu: Emil Timbur, Racu, Vadim Dijinari, Bolohan, Bondarenco, Dan Spataru, Igor Lambarschi, Gheorghe Andronic, Radu Ginsari, Alexandru Antoniuc, Vitus Amougui.

KuPS Kuopio’nun 11’i Belli mi?

KuPS Kuopio’nun muhtemel kadrosu: Johannes Kreidl, Ferreira, Carrillo, Tomas, Uzochokwu, Hamalainen, Popovitch, Jarvinen, Talles, Dahlström, Vayrynen.

İddaa Tahmini

Finlandiya Veikkausliiga’nın lideri KuPS Kuopio, ilk maçta rakibine üstünlük kurmayı başarsa da, üstünlüğünü koruyamadı. Rövanşta galibiyete ihtiyacı olan Valakari’nin öğrencileri, Moldova deplasmanından galibiyetle çıkmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.57

Best10 Oranı: MS 2, Oran 1.90

Maç Sonucu: 1-4

Maç Sonu Editör Yorumu: KuPS Kuopio deplasmanda rahat kazandı. Konuk ekip 4 golle galip gelmeyi başarırken, rakibine 1 gol şansı verdi ve Konferans Ligi’nde yoluna devam etti. Kazananları tebrik ederiz.