FC Lahti Ilves Tampere Bahis Tahmini 29.07.2022

Finlandiya Veikkausliiga sahnesinde, FC Lahti ile Ilves Tampere kozlarını paylaşacak. nesine.com sitesinden 29 Temmuz Cuma akşamı Türkiye saati ile 19:00’da canlı yayınlanırken, mücadeleye Kisapuisto Stadı ev sahipliği yapacak.

Rexbet, FC Lahti kazanır seçeneğine 3.50, beraberliğe 3.65, Ilves Tampere kazanır seçeneğine ise 1.96 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.75, 2.5 Alt 2.10 oran kazandırıyor.

FC Lahti’de Düşüş Sürüyor

Geçtiğimiz hafta sahasında SJK Seinajoki’yi konuk eden FC Lahti, yeni hocasıyla üst üste 3. mağlubiyetini aldı. Kötü gidişata çare olarak 4 hafta önce göreve Mikko Mannila’yı getiren ev sahibinde, Mannila dönemi Inter Turku galibiyetiyle başlarken, son 3 hafta üst üste hezimetlerle geçti ve FC Lahti yeniden düşüşe geçti. KuPS Kuopio, Honka ve SJK Seinajoki karşısında farklı mağlubiyetlerden kurtulamayan ev sahibi, yediği 12 gole karşılık, sadece 1 kez rakip fileleri havalandırabildi. 12 puanla 11. sırada yer alan ev sahibi, HIFK Helsinki’nin ardından ligin en zayıf performansını ortaya koyuyor. FC Lahti cephesinde teknik adam hamlesi dahi kötü gidişata çare olmazken, ev sahibi ligde güven vermemeye devam ediyor.

Ilves Tampere Düşüşe Geçti

Geçtiğimiz hafta sahasında liderin en yakın takipçisi HJK Helsinki’yi konuk eden Ilves Tampere, Adam Larsson’un golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapatmayı başarırken, maçı son 10 dakikada kaybetti ve 2-1’lik mağlubiyetin ardından, konuk ekipte galibiyet hasreti 3 haftaya çıktı. Son 3 haftadan 1, son 5 haftadan ise sadece 4 puan toplamayı başaran Ilves Tampere, bu süreçte sadece ligin en zayıf halkası HIFK Helsinki’yi mağlup edebildi. İlk 10 haftada ligin en iyi performanslarından birini sergileyen Jarkko Wiss’in öğrencileri, son 5 haftada ise ligin en formsuz takımları arasında yer aldı. 15 haftadan 5 galibiyet, 4 beraberlik, 6 mağlubiyetle 19 puan toplamayı başaran Ilves Tampere, 6. sıraya kadar geriledi. Konuk ekip yeniden üst sıralara yetişmek istiyor.

FC Lahti – Ilves Tampere Maç Bilgileri

FC Lahti – Ilves Tampere Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinde Türkiye saati ile 18:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Kisapuisto Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

FC Lahti’nin 11’i Belli mi?

FC Lahti’nin muhtemel kadrosu: Antonio Reguero, Penninkangas, Juho Pirttijoki, Martinos Christofi, Eduards Emsis, Hysen Memolla, Samuel Pasanen, Matti Klinga, Loorents Hertsi, Altin Zeqiri, Geoffrey Chinedu.

Ilves Tampere’nin 11’i Belli mi?

Ilves Tampere’nin muhtemel kadrosu: Rasmus Leislahti, Kalle Katz, Tuomas Ollila, Aapo Maenpaa, Mikael Almen, Doni Arifi, Petteri Pennanen, Axel Vidjeskog, Yussif Moussa, Kai Meriluoto, Ariel Ngueukam.

İddaa Tahmini

Üst üste puan kayıplarına rağmen üst sıra iddiasını sürdüren Ilves Tampere, 3 haftalık galibiyet hasretinin arından FC Lahti deplasmanında kazanarak toparlanacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.78

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.96

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Ilves Tampere deplasmanda üstünlüğünü koruyamadı. İlk yarıyı Kai Meriluoto’nun golüyle 1-0 önde kapatan konuk ekip, son 10 dakikada skor üstünlüğünü koruyamadı ve haftayı 1 puanla noktaladı.