Tromsö Sandefjord Bahis Tahmini 30.07.2022

Norveç Eliteserien Ligi‘nin Play Out hattında yer alan Tromsö, 30 Temmuz Cumartesi akşamı sahasında Sandefjord‘u konuk edecek. nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak mücadelenin başlama düdüğü 19:00’da çalınacak.

Bets10, Tromsö galibiyetine 1.50, beraberliğe 4.33, Sandefjord galibiyetine ise 7.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.80, KGYOK 1.98 oran kazandırıyor.

Tromsö Galibiyeti Unuttu

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Tromsö, Norveç Eliteserien Ligi’nde 13 haftayı geride bırakırken, sadece 2 kez sahadan galip ayrıldı. Ev sahibi en alt sırada yer alan Kristiansund BK’nın ardından ligin en az maç kazanan takımı oldu. Son 7 haftadan 5 beraberlik, 2 mağlubiyet alan Tromsö, Play Out hattına kadar geriledi. Üst üste 5 beraberliğin ardından, Molde karşısında 3-1, Rosenborg karşısında ise 5-0’lık mağlubiyetlerden kurtulamayan ev sahibi, özellikle kötü savunma performansıyla dikkat çekiyor. Kalesinde tam 26 gole engel olmayı başaramayan Simo Valakari’nin öğrencileri, taraftarı önünde galibiyet hasretine son vermek istiyor. Ev sahibi ligde kalmak istiyorsa, iç sahada çok daha etkili olmak zorunda.

Sandefjord Yükselişe Geçti

Norveç Eliteserien Ligi’dne bu hafta Tromsö deplasmanına konuk olacak olan Sandefjord, bu sezon dış saha etkisiyle dikkat çekiyor. Deplasmanda 8 maçtan 5 galibiyet, 3 mağlubiyet alan Marti Cifuentes’in öğrencileri, iç sahada 2-2 berabere kaldığı rakibi karşısında dış saha etkisini sürdürmek istiyor. Sandefjord son 4 haftada sadece lider Molde karşısında mağlup olurken, 2 galibiyet, 1 beraberlikle 7 puan topladı. Alt sıralardan uzaklaşarak rahat bir nefes almayı başaran konuk ekip, 15 haftadan topladığı 20 puanla 8. sırada yer aldı. Son olarak sahasında Kristiansund BK’yı, Mohamed Ofkir ve Keanin Ayer’in golleriyle 2-0 mağlup etmeyi başardı.

Tromsö – Sandefjord Maç Bilgileri

Tromsö – Sandefjord Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinde Türkiye saati ile 19:00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alfheim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Tromsö’de Oskar Opsahl’ın sakatlığı bulunuyor. Sandefjord takımında Sander Risan Mork ve Sander Moen Foss’un sakatlıkları devam ediyor.

Tromsö’nün 11’i Belli mi?

Tromsö’nün muhtemel kadrosu: Jakob Haugaard, Jostein Gundersen, Vesterlund Nielsen, Øyvann, Lasse Nilsen, Christophe Psyche, August Mikkelsen, Jasse Tuominen, Moses Ebiye, Ruben Jenssen, Eric Kitolano.

Sandefjord‘un 11’i Belli mi?

Sandefjord‘un muhtemel kadrosu: Jacob Storevik, Jesper Taaje, Markmanrud, Phillip Slordahl, Ian Smeulers, Keanin Ayer, Aleksander Nilsson, William Kurtovic, Nyenetue, Ofkir, Ruud Tveter.

İddaa Tahmini

Alt sıralardan kurtulmak isteyen Tromsö ve yakaladığı yükselişi sürdürmek isteyen Sandefjord’un, bu hafta kalesini gole kapatmakta zorlanacağını ve karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.64

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Tromsö’den rahat galibiyet. Ev sahibi 3 golle 3 puana uzanırken, 90 dakika boyunca rakibine gol şansı vermedi. Ev sahibi hem savunma hem de hücum hattında çok etkiliydi.