LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Osasuna Sevilla İddaa Tahmini 12.08.2022

İspanya La Liga’da yeni sezon heyecanı başlıyor. Sevilla deplasmanda, Osasuna’ya konuk olacak. Mücadele saat 22.00’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Osasuna Sevilla arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobetoranları şu şekilde. Osasuna kazanır 3.20, beraberlik 3.10, Sevilla kazanır ise 2.48 olarak açıklanmış.

Osasuna Sürpriz Arayacak

Osasuna, transfer döneminde Villarreal’den 2 önemli ismi kadrosuna kattı. Moi Gomez ve Ruben Pena transferleri ile kadrosunu güçlendirdiler. Geçen sezon Jagoba Arrasate önderliğinde sezonu 10. Sırada tamamlayan Osasuna, iyi bir sezon geçirdi diyebiliriz. Cote, Jonas Ramalho, Iier Sanjurjo, Rober Ibanez, Mar Cardona ve Inigo Perez ile de yolların ayrıldığını belirtelim. La Liga’da yeni sezonun ilk haftasında Sevilla ile karşılaşacak olan Osasuna’da eksik bulunmuyor.

Sevilla’dan 3 Takviye

Sevilla, geçen sezonu İspanya La Liga’da 4. Sırada tamamlamıştı. Geçen sezon savunma tandemini oluşturan Jules Kounde ve Diego Carlos ikilisi de takımdan ayrıldı. Diego Carlos’un Aston Villa’ya Jules Kounde’nin ise Barcelona’ya transfer olduğunu belirtelim. Öte yandan Luuk De Jong ve Alejandro Pozo’dan takımdan ayrılan diğer isimler. Yeni sezonda ise Sevilla’nın Marcao, Alex Telles ve Isco ile de kadrosunu güçlendirdiğini belirtelim. Ligin ilk haftasında El Sadar’da Osasuna’ya konuk olacak Sevilla’da yeni transfer Marcao’nun sakatlığı var.

Osasuna – Sevilla Maç Bilgileri

Osasuna – Sevilla Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele El Sadar Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sevilla’da yeni transfer Marcao’nun sakatlığı var.

Osasuna'nın ilk 11’i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Sergio Herrera, Jesus Areso, Aridane Hernandez, David Garcia, Juan Cruz, Darko Brasanac, Lucas Torro, Moi Gomez, Javi Martinez, Ruben Pena, Chimy Avila

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Bono, Jesus Navas, Karim Rekik, Nemanja Gudelj, Marcos Acuna, Thomas Delaney, Joan Jordan, Lucas Ocampos, Erik Lamela, Jesus Corona, Youssef En Nesyri

İddaa Tahmini

Sevilla, maçın favorisi. Kadro kalitesi olarak Osasuna’nın kat kat üstündeler. Marcao, Isco ve Alex Telles transferleri ile daha da güçlendiler. Sevilla’nın kadro kalitesi ile El Sadar’dan galibiyet çıkartmasını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.14

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.48

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Osasuna, sürpriz yaptı. El Sadar’da konuk ettikleri Sevilla’yı 2-1 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular.