TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Galatasaray Giresunspor İddaa Tahmini 13.08.2022

Spor Toto Süper Lig’de 2. Hafta maçında, Galatasaray ile Giresunspor kozlarını paylaşacak. Mücadele saat 21.45’de start alacak ve Beın Sports 1 kanalından takip edilebilecek.

Galatasaray Giresunspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Galatasaray kazanır 1.48, beraberlik 4.75, Giresunspor kazanır ise 7.50 olarak açıklanmış.

Galatasaray’dan 3 Puan

Galatasaray, Süper Lig’e galibiyet ile başlayan takımlardan biriydi. Geçtiğimiz hafta sonu Antalyaspor deplasmanına konuk olan Sarı Kırmızılılar, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Süper Lig’e 3 puan ile başlayan Okan Buruk’un öğrencileri, bu hafta ise Giresunspor ile karşılaşacak. Dries Merten ve Lucas Torreira ile de kadrosunu güçlendiren Galatasray, Süper Lig’in şampiyonluk favorileri arasına girmeyi başardı. Bu hafta maçın kapalı gişe oynanacağını belirtelim. Maç öncesinde Galatasaray’da Leo Dubois’in sakatlığı devam ediyor.

Giresunspor Evinde Kaybetti

Giresunspor, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Adana Demirspor’a 3-2 mağlup oldular. Maça iyi başlayan ve pozisyonlara giren taraf Giresunspor idi ama kaleci Ertaç’ı geçemediler. Sezona mağlubiyet ile giriş yapan Karadeniz ekibi, bu hafta ise Galatasaray deplasmanına konuk olacak. Geçen sezon bu sahada oynanan karşılaşmayı Giresunspor 1-0 kazanmayı başarmıştı. Maç öncesinde Giresunspor’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Galatasaray – Giresunspor Maç Bilgileri

Galatasaray – Giresunspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Leo Dubois’in sakatlığı devam ediyor.

Galatasaray'ın 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Patrick van Aanholt, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Sacho Boey, Berkan Kutlu, Sergio Oliveira, Kerem Aktürkoğlu, Emre Akbaba, Yunus Akgün, Haris Seferovic

Giresunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Giresunspor’un muhtemel kadrosu: Hayrullah Bilazer, Alper Uludağ, Alexis Perez, Erol Can Akdağ, Serkan Piçinciol, Robert Mejia, Borja Sainz, Serginho, Hamidou Traore, Umut Nayir, Riad Bajic

İddaa Tahmini

Galatasaray, maçın favorisi. Özellikle taraftarın maça yoğun bir ilgisi var. Seferovic’in de ilk 11 başlaması bekleniyor. Galatasaray, bol gollü bir maç izletir. Karşılaşmada en az 3 gol bekliyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.53

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray, sürpriz bir mağlubiyet yaşadı. İç sahada 40 bin taraftarın önünde Giresunspor’a 1-0 kaybettiler.