Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Brest Marsilya İddaa Tahmini 14.08.2022

İddaa fikstüründe 14 Ağustos Pazar günü yer alan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Brest ile Marsilya karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS 4 ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 21:45.

Francis-Le Ble Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede intobet, Brest galibiyetine 4.20, beraberliğe 3.75, Marsilya galibiyetine ise 1.85 oran belirlemiş durumda.

Brest’de Sezon Mağlubiyetle Başladı

Fransa Ligue 1’in ilk haftasında Lens deplasmanına konuk olan Brest, gol düellosundan mağlubiyetle ayrıldı. Mücadelede kazananı savunma zafiyetleri belirlerken, Brest savunmada iyi bir görüntü sergilemedi. Michel Der Zakarian ve öğrencileri, skor 3-0’a geldikten sonra rakip kalede etkili olmaya başlarken, Belkebla ve Del Castillo’nun golleri yeterli olmadı. Yeni transferler Pereira Lage, Achraf Dari, Lees Melou, Noah Fadiga, Perreira Lage, Karamoko Dembele karşılaşmada forma şansı bulurken, sezonun ilk haftasında yeterli katkıyı veremdi. Geçtiğimiz sezonu orta sıralarda tamamlayan ve düşme tehlikesinden uzak kalma hedefine ulaşan Brest, yeni sezonda yaptığı kötü başlangıcı Marsilya karşısında telafi etmek istiyor.

Igor Tudor Rüştünü İspatladı

Marsilya yeni hocası ve yeni transferleriyle sezona harika bir başlangıç yaptı. Igor Tudor’un öğrencileri ilk hafta sahasında konuk ettiği Reims’i tam 4-1’lik skorla mağlup etmeyi başardı. Hazırlık maçlarında sergilenen futbolun ve takım içinde yaşandığı iddia edilen olayların ardından ilk iç saha maçında büyük bir tepkiyle karşı karşıya kalan Tudor, takımına oynattığı futbolla neler yapabileceğini ispatladı ve taraftarlarla arasındaki buzları eritti. Yeni transfer Luis Suarez 2 golle galibiyetin kilit isimlerinden biri olurken, sezon başında transfer edilen Mattéo Guendouzi, Jordan Veretout, Cengiz Ünder, Arkadiusz Milik bulduğu forma şansını çok iyi değerlendirdi. Yeni transferler sezona harika başlarken, Marsilya cephesinde yüzler gülüyor. Fransa Ligue 1’de yeni sezona en hazır takımlar arasında yer alan Marsilya, galibiyetlerine deplasmanda devam etmek istiyor.

Brest – Marsilya Maç Bilgileri

Brest – Marsilya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Jeremy Stinat. Mücadele Francis-Le Ble Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brest takımında Noah Fadiga ve Steve Mounie sakat. Marsilya cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Brest’in 11’i Belli mi?

Brest’in muhtemel kadrosu: Marco Bizot, Brassier, Mananga Mbock, Herelle, Hugo Magnetti, Pereira Lage, Youcef Belaïli, Haris Belkebla, Cardona, Romain Faivre.

Marsilya’nın 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Paul Lopez, Jordan Amavi, Duje Caleta Car, Isaak Touré, Sead Kolosinac, Matteo Guendouzi, Jordan Veretout, Cengiz Ünder, Bakambu, Bamba Dieng, Arkadiusz Milik.

İddaa Tahmini

Tudor ve öğrencileri, Fransa Ligue 1’de ilk haftaya damga vuran takımlardan biriydi. Marsilya sezona yaptığı iyi başlangıcı ikinci hafta deplasmanda galibiyetle sürdürecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.64

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.85

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede, iki takımda birbirlerine diş geçiremedi. İlk yarıyı önde kapatan Marsilya, skor üstünlüğünü koruyamadı ve 1 puana razı geldi.