Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Atalanta Milan İddaa Tahmini 21.08.2022

İddaa fikstüründe 21 Ağustos Pazar akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi 2. hafta mücadelesinde, Atalanta ile Milan karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 21:45’te başlama düdüğü çalınacak maçı, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

Bets10, Atalanta galibiyetine 2.85, beraberliğe 3.50, Milan galibiyetine ise 2.48 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.45, beraberliğe 3.30, konuk ekibe ise 2.21 oran veriyor.

Atalanta Evine 3 Puanla Döndü

İtalya Serie A Ligi’nin ilk haftasında Sampdoria deplasmanına konuk olan Atalanta, Rafael Toloi ile ilk 45 dakikayı 1-0 önde kapatırken, son sözü oyuna ikinci yarıda dahil olan yeni transfer Ademola Lookman söyledi ve ev sahibi karşılaşmadan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı. Gian Piero Gasperini ve öğrencileri, aldığı rahat galibiyetin yanı sıra sezon başında sergilediği futbolla dikkat çekti. Kadrosunu önemli takviyelerle güçlendiren ve yeni transferlerine ilk haftada forma şansı veren Atalanta, yeni sezonun ilk iç saha maçına son şampiyon Milan karşısında çıkacak. Ev sahibi ezeli rakibine son 3 resmi maçta da diş geçiremedi ve mağlup oldu. Atalana bu kötü seriyi taraftarı önüde sonlandırmak istiyor.

Milan Golcüleriyle Kazandı

Stefano Pioli ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezona son şampiyona yakışan bir başlangıç yaptı. İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluk hasretine son veren Milan, transfer döneminde Ante Rebic, Charles De Ketelaere, Junior Messias, Origi, Adli ve Florenzi takviyeleriyle kadrosunu güçlendirdi. Geçtiğimiz hafta taraftarı önünde Udinese’yi konuk eden Milan, 1-0 geriye düştüğü mücadeleden 4-2’lik galibiyetle ayrıldı. Maçın hemen başında duran topla 1-0 geriye düşen Milan, akan oyunda rakibine kolay kolay gol fırsatı tanımazken, Ante Rebic ve Brahim Diaz ikilisi galibiyetin mimarı oldular. Özellikle hücum hattına önemli takviyeler yapan konuk ekip, ilk 90 dakikada 5 gol atmayı başardı. Son 5 maçta ise 19 golü bulunan Milan, İtalya Serie A Ligi’ne damga vurmaya devam ediyor.

Atalanta – Milan Maç Bilgileri

Atalanta – Milan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Fabio Maresca. Mücadele Azzurri d’Italia Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atalanta takımında Merih Demiral ve Davide Zappacosta sakat. Milan cephesinde ise Zlatan Ibrahimovic ve Sandro Tonali’nin sakatlığı bulunuyor.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Juan Musso, Giorgio Scalvini, Berat Djimsiti, Meahle, Ruggeri, Marten de Roon, Koopmeiners, Duván Zapata, Luis Muriel, Ademola Lookman, Jérémie Boga.

Milan’nın 11’i Belli mi?

Milan’nın muhtemel kadrosu: Mike Maignan, Theo Hernandez, Fikayo Tomori, Gabbia, Kalulu, Saelemaekers, Brahim Diaz, Krunic, Ismael Bennacer, Rafael Leao, Ante Rebic.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin en iyi hücum hatlarına sahip olan Atalanta ve Milan, yeni sezona golcüleriyle iyi bir başlangıç yaptı. İki takımın mücadelesinde 2.5 gol barajının rahatlıkla aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.52

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı mücadeleden kazanan çıkmadı. Atalanta ile Milan, yeni sezonun ilk derbisinde 1’er golle 1’er puana razı geldi.