Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Strasbourg Reims Bahis Tahmini 21.08.2022

21 Ağustos Pazar günü Fransa Ligue 1 sahnesinde 3. hafta heyecanı yaşanırken, günün ilk maçında Strasbourg ile Reims karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından naklen yayınlanacak mücadelenin başlama saati 14:00.

Rexbet, Strasbourg galibiyetine 1.80, beraberliğe 3.60, Reims galibiyetine ise 4.75 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.12, 2.5 Alt 1.72 oran kazandırıyor.

Strasbourg Puan Kayıplarıyla Başladı

Strasbourg yeni sezona kötü bir başlangıç yaptı. Julien Stephane’nin öğrencileri, Monaco’ya iç sahada 2-1 kaybederken, geçtiğimiz hafta ise Nice ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Geçen sezon Fransa Ligue 1’de iyi performansıyla dikkat çeken ev sahibi, yeni sezona istediği başlangıcı yapamadı. Transfer döneminde Jean-Eudes Aholou, Lucas Perrin, Thomas Delaine ve Colin Dagba transferleriyle kadrosunu güçlendiren Strasbourg, yeni transferlerinden henüz istediği katkıyı alamadı. Ev sahibi ilk 2 haftada skor üretmekte zorlanmazken, savunmada ise bireysel hatalarla puan kayıpları yaşadı.

Reims Dibe Vurdu

 Geçtiğimiz hafta sahasında Clermont’u konuk eden Reims, harika başladığı karşılaşmadan istediğini alamadı. İlk 45 dakikayı Doumbia ve Balogun’un penaltı golleriyle 2-0 önde kapatan konuk ekipte, Emmanuel Agbadou’nun kırmızı kartı planları bozdu. İkinci yarıda kalesinde tam 4 gole engel olamayan Reims, ilk hafta Marsilya karşısında aldığı 4-1’lik mağlubiyetin ardından, bir kez daha sahadan farklı mağlubiyetle ayrıldı ve ligin zayıf halkaları arasında yer aldı. Kalesinde tam 8 gole engel olamayan Reims, Troyes ile birlikte ligin en zayıf başlangıcına imza attı ve kısa süre içerisinde kendisini düşme hattında buldu. Oscar Garcia’nın öğrencileri deplasmanda kabusa son vermek istiyor.

Strasbourg – Reims Maç Bilgileri

Strasbourg – Reims Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından Türkiye saati ile 14.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele De La Meinau Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Strasbourg’un 11’i Belli mi?

Strasbourg’un muhtemel kadrosu: Matz Sels, Guilbert, Alexander Djiku, Jean-Eudes Aholou, Nyamsi, Ismaël, Ibrahima Sissoko, Fila, Aholou, Thomasson, Prcic, Bellegrade.

Reims’in 11’i Belli mi?

Reims’in muhtemel kadrosu: Patrick Pentz, Jens Cajuste, Andreaw Gravillon, Bradley Locko, Faes, Alexis Flips, Matusiwa, Chavalerin, Ilan Kebbal, van Bergen, Mbuku.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1 sahnesine galibiyet adına güven vermeyi başaramayan iki takımın mücadelesinde, Strasbourg ve Reims kalesinde goller görmeye devam edecektir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.82

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 2.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Strasbourg ile Reims’in çıktığı 3. hafta mücadelesi karşılıklı goller ve 1’er puanla sona erdi. İki takımda skor üretmeyi başarırken, beraberliğe razı geldi.