Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Aston Villa West Ham Bahis Tahmini 28.08.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Aston Villa evinde, West Ham karşısında galibiyet arayacak. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını ve Beın Connect sitesinden yayınlanacağını belirtelim.

Aston Villa ile West Ham zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Aston Villa galibiyetinin 2.32, beraberlik tercihinin 3.50, West Ham galibiyetinin ise 3.15 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Aston Villa Deplasmanda Kaybetti

Aston Villa, sezona şok bir yenilgi ile başlamıştı. Vitality’de konuk oldukları Bournemouth’a 2-0 kaybettiler. O mağlubiyetin ardından ise Everton’ı 2-1 ile geçen Steven Gerrard’ın ekibi, sezonun ilk galibiyetini almış oldu. Geçtiğimiz hafta ise Selhurst Park’da Crystal Palace’a 3-1 mağlup oldular. Watkins’in golüyle öne geçmişlerdi ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. 3 haftada sonunda tek galibiyeti bulunan Aston Villa, bu hafta West Ham’ı konuk edecek. Maç öncesinde Aston Villa’da savunmadan Kortney Hause’un sakatlığı bulunuyor.

West Ham Yokları Oynuyor

West Ham adına işler yolunda gitmiyor. David Moyes’u ekibi, Premier Lig’de bu sezon puan ile tanışamadı. İlk 3 haftada 3 mağlubiyet alan West Ham’da moraller bozuk. Premier Lig’in son sırasına yerleştiler ve acil puana ihtiyaçları var. 3 maçta puan alamayan West Ham’ın bu maçlarda gol dahi atamadığını belirtelim. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Brighton’a 2-0 kaybetmişlerdi. Bu hafta ise Villa Park’da Aston Villa’nın konuğu olacaklar. Maç öncesinde West Ham’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Aston Villa – West Ham Maç Bilgileri

Aston Villa – West Ham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Villa Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Aston Villa’da savunmadan Kortney Hause’un sakatlığı bulunuyor.

Aston Villa'nın İlk 11'i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Damian Martinez, Matty Cash, Diego Carlos, Tyrone Mings, Lucas Digne, Douglas Luiz, John McGinn, Emi Buendia, Philip Coutinho, Leon Bailey, Ollie Watkins

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Lukas Fabianski, Vladimir Coufal, Kurt Zouma, Thilo Kehrer, Aaron Creswell, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Said Benrahma, Pablo Fornals, Michail Antonio

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. En mantıklı seçim gollere yönelmek. Hem Aston Villa hem de West Ham skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.52

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…