Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Nottingham Forest Tottenham İddaa Tahmini 28.08.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan sürüyor. Tottenham deplasmanda, Nottingham Forest karşısında 3 puan arayacak. Karşılaşma saat 18.30’da başlayacak olup Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Nottingham Forest Tottenham arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde. Nottingham Forest kazanır 6.90, beraberlik 4.70, Tottenham kazanır ise 1.49 olarak açıklanmış.

Nottingham Forest Kaybetmedi

Nottingham Forest, bu sezon Premier Lig’in yeni takımlarından biri. Sezona Newcastle United mağlubiyeti ile başlamışlardı ama son 2 maçta 4 puan topladılar. Ligin 2. haftasında West Ham’ı tek golle geçen Steve Copper’ın ekibi, geçtiğimiz hafta sonu ise Everton deplasmanından 1 puan ile döndü. Brennan Johnsson’ın golüyle öne geçtiler ama üstünlükleri 6 dakika sürdü. Premier Lig’de ilk 3 haftada 4 puan toplayan Nottingham Forest, fena bir başlangıç yapmadı. Maç öncesinde Nottingham Forest’da Omar Richards ve Ryan Yates’ın sakatlıkları sürüyor.

Tottenham Tek Golle Kazandı

Tottenham, Premier Lig’de yeni sezona iyi bir giriş yaptı. İlk 3 haftada 7 puan toplayan Antonio Conte’nin ekibi, lider Arsenal’ın takibini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Wolverhampton’ tek golle 1-0 mağlup eden Londra ekibi, yenilmezlik serisini sürdürdü. Kane’nin golüyle kazanan Tottenham’da moraller yerinde. Bu hafta ise Nottingham Forest deplasmanına konuk olacaklar. Maçın favorisi olan Tottenham’da Cristian Romero ve Oliver Skipp’in sakatlıkları devam ediyor.

Nottingham Forest – Tottenham Maç Bilgileri

Nottingham Forest – Tottenham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.30’da başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele City Ground Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nottingham Forest’da Omar Richards ve Ryan Yates’ın sakatlıkları sürüyor. Tottenham’da Cristian Romero ve Oliver Skipp’in sakatlıkları devam ediyor.

Nottingham Forest'ın ilk 11’i Belli mi?

Nottingham Forest’ın muhtemel kadrosu: Dean Henderson, Neco Williams, Joe Worrall, Steve Cook, Scott McKenna, Harry Toffolo, Lewis O’Brien, Jack Colback, Jesse Lingard, Brennan Johnson, Taiwo Awoniyi

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Hugo Lloris, Ryan Sessegnon, Davinson Sanchez, Ben Davies, Eric Dier, Emerson Leite, Pierre Emile Hojbjerg, Dejan Kulusevski, Richarlison, Heung Min Son, Hary Kane

İddaa Tahmini

Tottenham, maçın favorisi. Kane önderliğinde yine kazanacaklarını düşünüyorum. Geçen hafta Wolverhampton’ı tek golle geçerek 3 puanı kaptılar. Nottingham Forest karşısında da 3 puana yakınlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.31

Betroad Oranı: MS 2, Oran 1.49

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…