Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Troyes Angers Bahis Tahmini 28.08.2022

28 Ağustos Pazar akşamı Türkiye saati ile 16:00’da sahne alacak olan Fransa Ligue 1‘in 4. hafta mücadelesinde, Troyes evinde Angers‘i konuk edecek. Mücadelenin yayın ekranı beIN CONNECT.

de l’Aube Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Best10, Troyes galibiyetine 2.45, beraberliğe 3.40, Angers galibiyetine ise 2.95 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.83, KGYOK 1.98 oran kazandırıyor.

Troyes Dibe Vurdu

Troyes cephesinde yeni sezon kabus gibi başladı. Ev sahibi 3 hafta sonunda aldığı mağlubiyetler ve yediği gollerle en zayıf halka olmaktan kurtulamadı. Sırasıyla Montpellier, Toulouse ve Lyon karşısında mağlubiyetlerden kurtulamayan Troyes, ilk haftayı 3-2’lik yenilgiyle tamamlarken, son 2 hafta ise Toulouse ve Lyon karşısında ise farklı skorlarla mağlup olmaktan kurtulamadı. Bruno Irles ve öğrencilerinde kötü gidişata sezon başında yapılan transferler çare olamadı. Sahasında en yakın rakiplerinden Angers’i konuk edecek olan Troyes’in galibiyete ihtiyacı var. Savunmada önemli zafiyetler gösteren ev sahibi, 3 maçın 2’sinde skor üretmeyi başarırken, özellikle gol aradığı dakikalarda savunmada önemli açıklar verdi.

Angers Kayıplarla Başladı

Geçtiğimiz hafta iç sahada Brest’i konuk eden Angers cephesinde, 3-1’lik mağlubiyetle birlikte ilk 3 hafta puan kayıplarıyla geçildi. Karşılaşmanın 34. dakikasında Halid Sabanovic’in kırmızı kartı planları bozarken, konuk ekip sahasında ağır bir darbe aldı. İlk 2 hafta Nantes ve Auxerre karşısında galibiyet için yeterli olmayı başaramasa da, rakiplerinden 1’er puanı alan Angers, geçtiğimiz hafta ilk 2 haftadan çok daha etkisizdi. Geçen sezonla birlikte başlayan düşüşünü yeni sezonda yeni transferlerine rağmen sürdüren Angers, galibiyet adına güven vermeyi başaramadı. Rakibi gibi savunmada önemli hatalara ima atan konuk ekip, skor üretmeyi başarsa da kalesini gole kapatmakta zorlanacaktır.

Troyes – Angers Maç Bilgileri

Troyes – Angers Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Stephanie Frappart. Mücadele de l’Aube Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Troyes takımında Andreas Bruus sakat. Angers cephesinde ise Nabil Bentaleb kart cezalısı. Abdallah Sima’nın sakatlığı bulunuyor.

Troyes’in 11’i Belli mi?

Troyes’in muhtemel kadrosu: Gauthier Gallon, Thierno Balde, Erik Palmer-Brown, Adil Rami, Yoann Salmier, Rominigue Kouame, Florian Tardieu, Yasser Larouci, Wilson Odobert, Mama Balde, Ike Ugbo.

Angers’in 11’i Belli mi?

Angers’in muhtemel kadrosu: Paul Bernardoni, Miha Blazic, Souleyman Doumbia, Batista Mendy, Cedric Hountondji, Azzedine Ounahi, Pierrick Capelle, Halid Sabanovic, Adrien Hunou, Sada Thioub, Lois Diony.

İdaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki takımda savunma zafiyetleriyle güven vermedi. Düşme potasından çıkmak isteyen taraflar, 90 dakika sonunda karşılıklı goller bulmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.83

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: 4 gol, 1 kırmızı karta sahne olan mücadelede, iki takımda rakip fileleri havalandırmayı başardı. Mücadelede kazanan ise 3 golle Troyes oldu. Kazananları tebrik ederiz.