Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Juventus Spezia İddaa Tahmini 31.08.2022

Juventus evinde Spezia‘yı konuk ediyor. 31 Ağustos Çarşamba günü İddaa fikstüründe yer alan mücadele, Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak. Maçın yayın ekranı ise S Sport ve S Sport Plus.

intobet, Juventus galibiyetine 1.28, beraberliğe 5.50, Spezia galibiyetine ise 13.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.20, KGYOK 1.66 oran kazandırıyor.

Juventus 3 Puan Peşinde

Juventus derbide galibiyet kaçırdı. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Roma karşısına çıkan Massimiliano Allegri’nin öğrencileri, Vlahovic’in harika golüne rağmen galibiyete uzanamadı. İlk yarıyı 1-0 önde kapatan JUVE, ikinci yarıda skoru koruyamadı ve üst üste 2. beraberliğini aldı. Sezona 3-0’lık Sassuolo zaferiyle başlayan Juventus, son 2 hafta Sampdoria ve Roma karşısında 1’er puanla yetindi. Ev sahibi yeni sezonda iyi savunma performansıyla karşımıza çıkarken, sezona harika başlayan hücum hattı ise 2 haftadır üretkenlikten uzak kaldı. Namağlup yoluna devam etse de, 2 haftadır yaşana kayıplar ev sahibinde moralleri bozdu. Juventus kazanma alışkanlığına geri dönmek istiyor.

Spezia Güven Vermedi

Geride bıraktığımız hafta evinde Sassuolo’yu konuk eden Spezia, 1-0 geriden gelerek Bastoni ve Mbala N’Zola’nın golleriyle 2-1’lik üstünlüğü yakalasa da, skoru sadece 5 dakika koruyabildi ve 2-2’lik beraberliğe razı geldi. Sezona Empoli karşısında 1-0’lık galibiyetle başlayan, 2. Hafta ise İnter’e deplasmanda 3-0 kaybeden Luca Gotti’nin öğrencileri, ilk haftalarda istikrarsız bir performans grafiği ortaya koydu. 4 puanı iç sahada toplayan Spezia, deplasmanda çıktığı tek maçtan ise farklı mağlubiyetle döndü. Gotti ve öğrencileri deplasman performansıyla Juventus maçı öncesi güven vermedi.

Juventus – Spezia Maç Bilgileri

Juventus – Spezia Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Juventus takımında Federico Chiesa ve Paul Pogba sakat. Spezia cephesinde ise Albin Ekdal kart cezalısı. Salvador Ferrer, Janis Antiste ve Kelvin Amian’nın sakatlığı bulunuyor.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Mattia Perin, Juan Cuadrado, Daniele Rugani, Danilo, Bremer, Alex Sandro, Manuel Locatelli, Nicolo Rovella, Adrien Rabiot, Filip Kostic, Dusan Vlahovic.

Spezia’nın 11’i Belli mi?

Spezia’nın muhtemel kadrosu: Bartlomiej Dragowski, Jacopo Sala, Mattia Caldara, Jakub Kiwior, Dimitrios Nikolaou, Simone Bastoni, Arkadiusz Reca, Kevin Agudelo, Mehdi Bourabia, Mbala N’Zola, Emanuel Gyasi.

İddaa Tahmini

Son 2 hafta beraberliklere razı gelen Juventus, sezona namağlup devam ediyor. Kayıplara son vermekte isteyen JUVE’nin, Spezia engelini zorlanmadan geçeceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.57

intobet Oranı: H1, Oran 1.78

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Juventus iç sahada 3 puan hedefine Vlahovic ve Arkadiusz Milik’in golleriyle ulaştı. Ev sahibi Spezia’ya gol şansı tanımazken, 2 golle galip geldi. Kazananları tebrik ederiz.