Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lille Nice İddaa Tahmini 31.08.2022

Lille sahasında Nice‘ı konuk edecek. Fransa Ligue 1‘in 5. hafta mücadelesi, 31 Ağustos Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak. Pierre Mauroy Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelenin yayın ekranı beIN CONNECT.

Best10, Lille galibiyetine 2.00, beraberliğe 3.60, Nice galibiyetine ise 3.75 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.79, beraberliğe 3.11, konuk ekibe ise 3.23 oran veriyor.

Lille Güven Tazeledi

Lille cephesinde PSG hezimetinin yankıları devam ederken, Fonseca ve öğrencileri geçtiğimiz hafta Ajaccio deplasmanında 3-1 kazanarak güven tazeledi. Yeni sezonun ilk mağlubiyetini 2 hafta önce sahasında PSG’ye karşı 7-1’lik hezimetle alan Lille, kısa sürede toparlandı. İlk 4 haftadan7 puan toplamayı başaran ve sadece PSG’ye kaybeden Lille, aldığı ağır darbeye rağmen ligin etkili takımları arasında yer alıyor. Yeni sezonda göreve Fonseca’yı getiren ve hücumcu bir takım olarak ilk 4 haftada karşımıza çıkan Lille, 4 maçta 9 gol atmayı başarırken, kalesinde ise 10 gole genel olamadı. Ev sahibinde David ve Bamba ikilisi takım en golcü isimleri.

Nice’dan Kötü Başlangıç

Nice cephesinde Fransa Ligue 1’de yeni sezon puan kayıplarıyla başladı. Göreve sezon başında büyük umutlarla gelen Lucien Favre, ilk 4 haftada takımını galibiyete taşıyamadı. Sezonun ilk ve tek galibiyetini UEFA Avrupa Ligi Play Off Turu’nun ilk maçında mağlup olduğu Maccabi Tel Aviv’e karşı alan Nice, geride bıraktığımız hafta içinde tur atladı. Fransa Ligue 1’de ise geçtiğimiz haftayı 3-0’lık Marsilya mağlubiyetiyle tamamlayan konuk ekip, Avrupa Ligi sahnesinden moralli dönse de, Ligue 1’de kötü gidişatını sürdürdü. Lille deplasmanına konuk olacak olan Nice, güven vermekten çok uzakta. Üst üste gelen kötü sonuçların ardından Favre’nin koltuğu tehlikeye girdi.

Lille – Nice Maç Bilgileri

Lille – Nice Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Pierre Mauroy Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lille takımında Remy Cabella ve Timothy Weah sakat. Nice cephesinde ise Mario Lemina kart cezalısı. Hichem Boudaoui’nin sakatlığı bulunuyor.

Lille’in 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Leonardo Jardim, Bafode Diakite, Jose Fonte, Alexsandro Ribeiro, Ismaily, Angel Gomes, Gabriel Gudmundsson, Jonathan Bamba, Benjamin Andre, Yusuf Yazıcı, Jonathan David.

Nice’nin 11’i Belli mi?

Nice’nin muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Jean-Clair Todibo, Flavius Daniliuc, Dante, Jordan Lotomba, Pablo Paulino Rosario, Aaron Ramsey, Calvin Stengs, Khephren Thuram-Ulie, Bilal Brahimi, Amine Gouiri.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki takımda henüz istediği seviyeye yeni hocalarıyla ulaşamadı. Savunma performansıyla güven vermeyen Lille ve Nice’ın, bu hafta galibiyet adına gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.64

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.83

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede, Lille 1-0’lık üstünlüğünü koruyamadı ve 2-1’lik skorla kazanan Nice oldu. İki takımda beklediğimiz gibi mücadelede skor üretti.