2022 FIFA Dünya Kupası Katar

Brezilya Güney Kore İddaa Tahmini 05.12.2022

2022 Dünya Kupası son 16 turu maçında Brezilya, Güney Kore karşısında tur peşinde. Karşılaşmanın saat 22.00’de başlayacağını ve TRT 1 kanalından canlı yayınlanacağını belirtelim.

Brezilya ve Güney Kore arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Brezilya kazanır 1.26, beraberlik 6.00, Güney Kore kazanır ise 13.00 olarak açıklanmış.

Canlı Bahis Extra Oran: Brezilya ve Güney Kore arasında oynanacak karşılaşmanın net favorisi İngiltere olarak gösteriliyor. Olası bir senaryoda Brezilya devreyi geride kapatırsa, Hollanda’nın maçı kazanmasına verilen oran 5-6 katına çıkabilir. Bu tür yüksek oranlar fırsatını kaçırmamak için Bets10 sitesini takip debilirsiniz.

Brezilya’dan İlk Mağlubiyet

Brezilya, 2022 Dünya Kupası’nda şimdiye kadar tek mağlubiyet yaşadı. Grubun ilk 2 maçını kazanarak geçen Tite’nin öğrencileri, Sırbistan ve İsviçre karşısında gol yemeden kazanmıştı. Sırbistan’ı 2-0 ile geçen Brezilya, grubun 2. maçında ise İsviçre’yi 1-0 mağlup etmişti. Grubun son maçında ise Kamerun’a şok bir şekilde mağlup olan Brezilya, bu mağlubiyet ile grupta ilk yenilgisini aldı ama liderliği kaptırmadı. Gruptan lider olarak çıkan Brezilya, son 16 turunda Güney Kore ile karşılaşacak. Turun favorisi olarak gösterilen Brezilya’nın rahat bir galibiyet alması bekleniyor.

Güney Kore İçin Yolun Sonu

Güney Kore, 2022 Dünya Kupası’nda yer aldığı H Grubunu 2. sırada tamamlamıştı. Grubun son maçında lider Portekiz karşısında 1-0 geriye düştükleri maçı 2-1 kazanan Paulo Bento’nun ekibi, bu galibiyet ile grubu 2. sırada tamamladı ve son 16 turuna adını yazdıran taraf oldu. Grubun ilk 2 maçında ise Uruguay ile golsüz berabere kalan Güney Kore, Gana karşısında da 3-2 mağlup olmuştu. Son 16 turunda Brezilya ile karşılaşacak olan Güney Kore’yi zor bir 90 dakika bekliyor.

Brezilya – Güney Kore Maç Bilgileri

Brezilya – Güney Kore Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacağını ve mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Khalifa Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Brezilya'nın ilk 11’i Belli mi?

Brezilya’nın muhtemel kadrosu: Alisson, Danilo, Thiago Silva, Marquinhos, Alex Sandro, Carlos Casemiro, Lucas Paqueta, Raphinha, Neymar, Vinicius Junior, Richarlison

Güney Kore'nin ilk 11’i Belli mi?

Güney Kore’nin muhtemel kadrosu: Seung Gu Kim, Jin Su Kim, Min Jae Kim, Moon Hwan Kim, Young Gwon Kim, Woo Young Kim, In Beom Hwang, Jae Seong Lee, Heung Min Son, Ui Jo Hwang, Sang Ho Na

İddaa Tahmini

Brezilya, turun net favorisi. Grupta oynadıkları 3 maçta 6 puan toplayan Tite’nin ekibi, grubu lider olarak tamamlamıştı. Güney Kore ise lider Portekiz’in ardından grubu 2. Sırada tamamladı. Son maçta Portekiz’i 2-1 mağlup ettiler. Brezilya, turnuvanın da favorisi diyebiliriz. Güney Kore karşısında zorlanmadan kazanacaklarını düşünüyorum. Neymar’ın dönüşüyle Brezilya gollü bir galibiyet alır.

İddaa Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 1.80

Bets10 Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Brezilya, net bir galibiyet aldı. Güney Kore karşısında 4-1 kazandılar ve çeyrek finalde Hırvatistan’ın rakibi oldular.