Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Brest Lyon İddaa Tahmini 28.12.2022

28 Aralık Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak olan Fransa Ligue 1′in 16. hafta mücadelesinde, Brest ile Lyon karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı BeIN SPORTS 5.

Rexbet, Brest galibiyetine 3.60, beraberliğe 3.75, Lyon galibiyetine ise 2.02 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.72, 2.5 Alt 2.12 oran kazandırıyor.

Brest Düşme Hattından Kurtuldu

Fransa Ligue 1’de zor günler geçiren Brest, teknik adam değişikliğiyle birlikte toparlandı. Ev sahibi 5 hafta öncesine kadar küme düşme hattında yer alırken, son 5 haftadaki performansıyla düşme hattından kurtuldu. 5 hafta önce göreve Bruno Grougi’yi getiren ev sahibi, yeni hocasıyla 5 haftadan 7 puan toplamayı başardı. 2022 Dünya Kupası öncesinde, iç sahada Troyes engelini 2-1’lik galibiyetle geçmeyi başaran Troyes, üşme hattından averaj farkıyla kurtuldu. Son 5 haftada sadece Nice deplasmanından puansız döndüler. Milli ara dönüşü sahasında Lyon’u konuk edecek olan ekip, iç sahada son 2 maçtan 4 puan topladı. Lyon’u iç sahada konuk ettiği son 11 maçta, sadece 2 kez mağlup olan ev sahibi, taraftarı önünde rakibine bariz bir üstünlük kurmayı başardı. Düşme hattından uzak kalmak için Lyon karşısında galibiyete ihtiyaçları var.

Lyon Galibiyete Odaklandı

Lyon, Fransa Ligue 1 sahnesinde ilk 15 haftayı 6 galibiyet, 3 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bıraktı. Konuk ekip sezon içerisinde teknik adam değişikliğine gitse de, henüz üst sıralara yetişemedi. 5 hafta önce göreve Laurent Blanc’ı getiren Lyon, yeni hocasıyla 2 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyete imza attı. Üst üste alınan Montpellier ve Lille galibiyetleriyle toparlanma sinyalleri veren konuk ekip, Marsilya mağlubiyeti ve Nice beraberliğiyle yeniden düşüşe geçti. 8. sırada yer alan ve lider ile arasında 20 puan fark bulunan Lyon, şampiyonluk yarışına dahil olmak istiyorsa, aradan iyi bir geri dönüş yapmak zorunda. İlk kez teknik adamıyla bu kadar uzun süre çalışma fırsatı bulan Lyon, bu fırsatı iyi değerlendirmek istiyor. Bu hafta Brest deplasmanına konuk olacak olan Blanc’ın öğrencileri, deplasmanda mutlak galibiyeti hedefliyor.

Brest – Lyon Maç Bilgileri

Brest – Lyon Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma BeIN SPORTS 5 ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Francis-Le Ble Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brest takımında Jere Uronen’in sakatlığı devam ediyor. Cardona ise kart cezalısı. Lyon cephesinde ise Jerome Boateng ve Malo Gusto’nun sakatlıkları devam ediyor. Nicolas Tagliafico ise dinlendiriliyor.

Brest’in 11’i Belli mi?

Brest’in muhtemel kadrosu: Marco Bizot, Brendan Chardonnet, Jean-Kevin Duverne, Lilian Brassier, Mahdi Camara, Achraf Dari, Hugo Magnetti, Haris Belkebla, Mathias Pereira Lage, Jérémy Le Douaron, Mohamed Belaili.

Lyon’nun 11’i Belli mi?

Lyon’nun muhtemel kadrosu: Remy Riou, Castello Lukeba, Malo Gusto, Nicolas Tagliafico, Lucas Paqueta, Johann Lepenant, Thiago Mendes, Tete, Malo Gusto, Alexandre Lacazette, Toko Ekambi.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1 sahnesinde üst sıralardan uzak kaldıktan sonra, teknik adam değişikliğine giden Lyon, aradan galibiyetle dönmek ve üst sıralara yetişmek istiyor. Blanc yönetimindeki Lyon’un sahalara galibiyetle döneceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.74

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.02

Maç Sonucu: 2-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Lyon haftaya golcüleriyle damga vurdu. Konuk ekip yeni hocasıyla harika bir hücum performansı sergilerken, 2 gol yediği Brest karşısında 4 golle 3 puana uzandı. Kazananları tebrik ederiz.