İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Sampdoria Hellas Verona Maç Tahmini 19.03.2023

İtalya Serie A Ligi‘nde 27. hafta heyecanı yaşanırken, 19 Mart Pazar günü sahne alacak mücadelede, Sampdoria ile Hellas Verona karşı karşıya gelecek. Saat 14:30’da başlama düdüğü çalınacak maçı, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Luigi Ferraris Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede intobet, Sampdoria galibiyetine 3.10, beraberliğe 3.10, Hellas Verona galibiyetine ise 2.55 oran belirlemiş durumda.

Sampdoria En Alt Sırada

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Sampdoria, İtalya Serie A Ligi’nde yoluna en zayıf halka olarak devam ediyor. Son 10 haftalık fikstürden galibiyet çıkarmayı başaramayan Sampdoria, 7 mağlubiyet, 3 beraberlik aldı. En alt sıraya demir atan Dejan Stankovic’in öğrencileri, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Juventus deplasmanından 4-2’lik mağlubiyetle döndü. Küme düşme tehlikesini yakından hisseden ve son 10 haftanın en zayıf performans grafiğini ortaya koyan ev sahibi, bu hafta düşme hattının beraber paylaştığı Hellas Verona’yı sahasında konuk edecek. Galibiyete ihtiyacı olan Sampdoria, sezonun ilk yarısında rakibine deplasmanda diş geçirememiş ve evine 2-1’lik mağlubiyetle dönmüştü.

Hellas Verona Yeni Hocasıyla Etkili

Hellas Verona cephesinde küme düşme tehlikesi devam ederken, Marco Zaffaroni’nin göreve gelişinin ardından sergilenen futbolla birlikte, konuk ekip lige sıkı sıkı tutundu. Yeni hocasıyla son 8 haftada sadece 2 mağlubiyete yer veren Hellas Verona, geri kalan 6 haftadan ise 2 galibiyet, 4 beraberlik aldı. İlk 26 haftadan sadece 4 galibiyet çıkarabilen Hellas Verona, bu galibiyetlerin 2’sini yeni hocasıyla son 8 haftada aldı. Son 2 hafta Spezia ve Monza karşısında 1’er puana razı gelen konuk ekip, düşme hattının üzeriyle puan farkını 5’e indirdi. Ligde kalma savaşı devam eden Hellas Verona, bu hafta ligdeki en yakın rakiplerinden Sampdoria ile karşı karşıya gelecek.

Sampdoria – Hellas Verona Maç Bilgileri

Sampdoria – Hellas Verona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 14.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Luigi Ferraris Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sampdoria cephesinde Tomas Rincon kart cezalısı. Emirhan, Audero, Conti ve Pussetto’nun ise sakatlıkları devam ediyor. Hellas Verona’da Sulemana, Ceccherini, Hrustic, Henry, Hien ve Verdi’nin sakatlıkları devam ediyor.

Sampdoria’nın 11’i Belli mi?

Sampdoria’nın muhtemel kadrosu: Martin Turk, Jeison Murillo, Bartosz Bereszynski, Bruno Amione, Alex Ferrari, Filip Djuricic, Koray Günter, Mehdi Leris, Ronaldo Vieira, Daniele Montevago, Francesco Caputo.

Hellas Verona’nın 11’i Belli mi?

Hellas Verona’nın muhtemel kadrosu: Lorenzo Montipo, Martin Hongla, Koray Günter, Josh Doig, Panagiotis Retsos, Yayah Kallon, Adrien Tameze, Ivan Ilic, Kevin Lasagna, Darko Lazovic, Yayah Kallon.

İddaa Tahmini

İki takımda kümede kalma savaşı verirken, Hellas Verona teknik adam değişikliğinin ardından yükselişe geçti. Ligde kalma umutlarını son 8 haftada arttıran konuk ekip, 10 maçtır galip gelemeyen Sampdoria karşısında haftayı 3 puanla kapatmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.22

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.55

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Sampdoria iç sahada kritik bir galibiyete imza attı. Ev sahibi 3 golle kazanırken, Hellas Verona ise mağlubiyetten kurtulamadı.