İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Madrid Villarreal İddaa Tahmini 08.04.2023

İspanya La Liga’da zirve takibini sürdüren Real Madrid iç sahada, Villarreal’i ağırlayacak. Karşılaşmayı saat 22.00’de S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Real Madrid ile Villarreal zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Real Madrid galibiyetinin 1.55, beraberlik tercihinin 4.45, Villarreal galibiyetinin ise 5.80 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Real Madrid 6 Golle Kazandı

Real Madrid geçtiğimiz hafta Kral Kupası’nda Barcelona ile rövanş maçında karşı karşıya geldi. Bernabeu’da 1-0 kaybettikleri maçta Barcelona’yı 4-0 mağlup eden Real Madird adını finale yazdıran taraf oldu. La Liga’da ise geçen hafta Valladolid engelini 6-0 ile geçmişlerdi. Lider Barcelona’nın 12 puan gerisinde yer alan Carlo Ancelotti’nin ekibi şampiyonluk umutlarını az da olsa devam ettirmek istiyor. Bu hafta Villarreal’i konuk edecek Real Madrid’de Ferland Mendy’nin sakatlığı sürüyor.

Villarreal’de İlk 4 Hesapları

Villarreal, La Liga’da ilk 4 umutlarını devam ettiriyor. Quique Setien’in öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu La Ceramica’da konuk ettiği Real Sociedad’ı 2-0 mağlup etmeyi başardı. Maçın gelinde üstün oynayan taraf Villarreal idi ve haklı bir galibiyet aldılar. La Liga’da yenilmezlik serisini 5 maça çıkartan Villarreal’in bu 5 maçta tam 13 puan topladığını belirtelim. 4. Sıradaki Real Sociedad ile aradaki puan farkı da 4’e indi. Bu hafta sonu Real Madrid’e konuk olacak Villarreal’de Nicolas Jackson’ın kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Real Madrid – Villarreal Maç Bilgileri

Real Madrid – Villarreal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid’de Ferland Mendy’nin sakatlığı sürüyor. Villarreal’de Nicolas Jackson’ın kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Eder Militao, Nacho Hernandez, Eduardo Camavinga, Federico Valverde, Ceballos, Vinicius Junior, Luka Modric, Rodrygo, Karim Benzema

Villarreal'in ilk 11'i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Kiko Femenia, Raul Albiol, Pau Torres, Alfonso Pedraza, Dani Parejo, Etienne Capoue, Manuel Trigueros, Boulaye Dia, Yeremy Pino, Gerard Moreno

İddaa Tahmini

Real Madrid’de moraller yerinde. La Liga’da Valladolid’i 6-0 ile geçen Real Madrid, hafta içi ise Kral Kupası’nda Barcelona’yı devirdi. Camp Nou’da rakibini 4-0 mağlup eden Real Madrid, finalde Osasuna’nın rakibi oldu. Villarreal ise geçen hafta Real Sociedad karşısında önemli bir galibiyet almıştı. La Ceramica’da 2-0 kazanan Villarreal, ilk 4 umutlarını sürdürdü. Villarreal son haftalarda çok formda ama karşılarında da Real Madrid var. Ancelotti’nin ekibi bu hafta Villarreal karşısında da kazanır ve çıkışını sürdürür.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.34

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.55

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Villarreal sürpriz yaptı. Chukwueze önderliğinde Real Madrid’i 3-2 mağlup ettiler.