UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Milan Napoli İddaa Tahmini 12.04.2023

UEFA AŞampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında, Milan ile Napoli karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi saat 22.00’de EXXEN platformundan canlı olarak izleyebilirsiniz.

Milan ile Napoli takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Milan galibiyetine 2.73, beraberlik tercihine 3.35, Napoli galibiyetine ise 2.73 verildiğini görüyoruz. Karşılıklı gol var tercihinin ise Bets10 özel oranı ile 10.00 olduğunu belirtelim.

Milan’dan Golsüz Beraberlik

Milan, İtalya Serie A’da geçtiğimiz hafta puan kaybı yaşadı. İç sahada konuk ettikleri Empoli ile golsüz berabere kaldılar. Şampiyonlar Ligi’nde ise bu hafta Napoli ile karşı karşıya gelecekler. Son 16 turunda İngiltere’nin Tottenham takımı ile karşılaşan Milan, ilk maçta rakibini 1-0 mağlup etmişti. Rövanş maçında ise golsüz berabere kalmaları tur için yetti ve çeyrek finale çıktılar. Çeyrek finalde ise aynı ülkenin takımı olan Napoli ile kozlarını paylaşacaklar. Maç öncesinde Milan’da Zlatan Ibrahimovic’in sakatlığı bulunuyor.

Napoli Şampiyonluğa Yakın

Napoli, Serie A’da geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Elche deplasmanında 2-1 kazandılar ve 3 puanın sahibi oldular. Şampiyonluğa bir adım daha yaklaşan Spaletti’nin öğrencileri bu hafta içi Şampiyonlar Ligi mesaisine çıkacak. Çeyrek final maçında Milan ile karşı karşıya gelecekler. Son 16 turunda Almanya’nın Eintracht Frankfurt takımı ile karşılaşan Napoli, rakibini iki maçta da mağlup ederek rahat bir şekilde turu geçmişti. Milan maçı öncesinde Napoli’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Milan – Napoli Maç Bilgileri

Milan – Napoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Giuseppe Meazza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Milan’da Zlatan Ibrahimovic’in sakatlığı bulunuyor.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Mike Maignan, Theo Hernandez, Fikayo Tomoro, Pierre Kalulu, Simon Kjaer, Sergino Dest, Ismael Bennacer, Sandro Tonali, Rafael Leao, Ante Rebic, Oliver Giroud

Napoli'nin ilk 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Alex Meret, Giovanni Di Lorenzo, Min-Jae Kim, Amir Rrahmani, Mario Rui, Andre Zambo Anguissa, Piotr Zielinski, Stanislav Lobotka, Mateo Politano, Khvicha Kvaratskhelia, Victor Osimhen

İddaa Tahmini

Milan, Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turunda Tottenham ile karşı karşıya gelmiş ve rakibini elemeyi başarmıştı. İlk maçı 1-0 kazanan Milan, rövanş maçında golsüz berabere kalarak turu geçti. Napoli ise Şampiyonlar Ligi’nin bu sezon dikkat çeken takımlarından biri. Son 16 turunda karşılaştıkları Eintracht Frankfurt’u 2 maçta da mağlup ederek kolay bir şekilde turu geçtiler. Bu sezon Serie A’da da şampiyonluğa sayılı haftaları kaldı diyebiliriz. İki takım Serie A’da 2 hafta önce karşı karşıya gelmiş ve Milan rakibini 4-0 ile geçmişti. Napoli’den bu kez reaksiyon bekliyorum. İlk maçtaki gibi bir skor olmayacağı aşikar. Gollü bir karşılaşma bekliyorum. Her iki takımad skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.61

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Milan, güçlü rakibi karşısında yine kazandı. Bennacer’ın golüyle 1-0 kazanan Milan, avantajı eline geçirdi.