İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Tottenham Bournemouth İddaa Tahmini 15.04.2023

İngiltere Premier Lig’de kümede kalma savaşı veren Bournemouth deplasmanda, Tottenham’ın konuğu olacak. Mücadele saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports MAX 2 kanalından yayınlanacak.

TottenhamBournemouth arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Tottenham kazanır 1.50, beraberlik 4.60, Bournemouth kazanır ise 7.00 olarak açıklanmış.

Tottenham’dan 3 Puan

Tottenham, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Brighton’ı konuk eden Londra ekibi mücadeleden 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de oynadığı son 4 maçta 8 puan toplayan Cristian Stellini’nin ekibi ilk 4 umutlarını devam ettiriyor. Conte’nin görevden alınmasının ardından takımın başına yardımcı antrenör Cristian Stellini geçmişti. Bu hafta Bournemouth’u konuk edecek Tottenham maçın net favorisi. Maç öncesinde Tottenham’da Lucas Moura kart cezalısı. Emerson ve Rodrigo Bentancur’un ise sakat olan isimler.

Bournemouth Kümede Kalmak İstiyor

Bournemouth kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu King Power’da Leicester City’nin konuğu olan Bournemouth, Billing’in attığı tek golle maçı 1-0 kazandı ve 3 puanın sahibi oldu. Premier Lig’de kümede kalma umutlarını devam ettiren Gary O’Neil’ın öğrencileri, puanını 30’a yükseltti. Bu hafta sonu ise Tottenham deplasmanında sürpriz arayacaklar. Maç öncesinde Bournemouth’da Ryan Frederiks’in sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Tottenham – Bournemouth Maç Bilgileri

Tottenham – Bournemouth Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports MAX 2 kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tottenham Hotspur Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Tottenham’da Lucas Moura kart cezalısı. Emerson ve Rodrigo Bentancur’un ise sakat olan isimler. Bournemouth’da Ryan Frederiks’in sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Fraser Forster, Ben Davies, Clement Lenglet, Cristian Romero, Emerson Leite, Eric Dier, Oliver Skipp, Pierre-Emile Höjbjerg, Dejan Kulusevski, Heung Min Son, Harry Kane

Bournemouth'un ilk 11’i Belli mi?

Bournemouth’un muhtemel kadrosu: Mark Travers, Lloyd Kelly, Chris Mepham, James Hill, Jordan Zemura, Jefferson Lerma, Adam Smith, Jaidon Anthony, Lewis Cook, Ryan Christie, Dominic Solanke

İddaa Tahmini

Tottenham, geçen hafta önemli bir galibiyet aldı. Brighton engelini 2-1 ile geçerek 3 puanın sahibi oldular. Premier Lig’de ilk 4 umutları da devam ediyor. Bournemotuh ise King Power’da konuk olduğu Leicester City’i 1-0 mağlup etti. Düşme hattı ile puan farkını 3’e çıkartarak moral buldular ve kümede kalma umutları sürüyor ama Tottenham’a karşı işleri kolay değil. Tottenham iç sahada iyi sonuçlar alıyor. Alt sıralardaki Bournemouth karşısında da kazanarak ilk 4 umutlarını devam ettirirler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.30

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.50

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Tottenham iç sahada şok bir yenilgi yaşadı. Bournemouth’a 3-2 kaybettiler.