İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Leeds United Leicester City İddaa Tahmini 25.04.2023

İngiltere Premier Lig’de Salı gününün kapanış maçı. Leicester City deplasmanda, Leeds United’a konuk olacak. Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından ekranlara gelecek.

Leeds United ile Leicester City takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Leeds United galibiyetine 2.18, beraberlik tercihine 3.70, Leicester City galibiyetine ise 3.30 verildiğini görüyoruz.

Leeds United Deplasmanda Kaybetti

Leeds United, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Fulham deplasmanına konuk olan Leeds United, sahadan 2-1’lik yenilgi ile ayrıldı. Son haftalarda istediği sonuçları alamayan Javi Gracia’nın ekibi küme düşme tehikesiyle karşı karşıya. Bu hafta içi Elland Road’da Leicester City ile karşı karşıya gelecekler. Leicester City ile aralarında sadece 1 puanlık fark olduğunu belirtelim. Maç öncesinde Leeds United’da Tyler Adams’ın sakatlığı sürüyor.

Leicester City’de Hedef 3 Puan

Leicester City, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu 3 puan almayı başardı. King Power’da Wolverhampton’ı konuk eden Leicester City, rakibini 2-1 mağlup ederek uzun bir aradan sonra galibiyet ile tanıştı. Dean Smith yönetiminde de Premier Lig’de ilk kez bir galibiyet almış oldular. Düşme hattının 1 puan üzerinde yer alan Leicester City, bu hafta Leeds United deplasmanında da 3 puan arayacak. Maç öncesinde Leicester City’de James Justin ve Ricardo Pereira’nın sakatlıkları devam ediyor.

Leeds United – Leicester City Maç Bilgileri

Leeds United – Leicester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Elland Road Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leeds United’da Tyler Adams’ın sakatlığı sürüyor. Leicester City’de James Justin ve Ricardo Pereira’nın sakatlıkları devam ediyor.

Leeds United'ın ilk 11’i Belli mi?

Leeds United’ın muhtemel kadrosu: Illan Meslier, Robin Koch, Pscal Struijk, Diego Llorente, Junior Firpo, Mateusz Klich, Robin Koch, Brenden Aaronson, Jack Harrison, Crysencio Summerville, Patrick Bamford

Leicester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Leicester City’nin muhtemel kadrosu: Danny Ward, Ricardo Pereira, Wout Faes, Çağlar Söyüncü, Timothy Castagne, Boubakary Soumare, Wilfred Ndidi, Harvey Barnes, James Maddison, Kiernan Dewsbury-Hall, Patson Daka

İddaa Tahmini

Leeds United, üst üste 3 maçtır mağlubiyet yaşıyor. Geçen hafta sonu Fulham deplasmanında da 2-1 kaybettiler. Düşme hattının sadece 1 basamak üzerindeler. Leicester City ise geçen hafta 3 puan almayı başardı. King Power’da Wolverhampton’ı 2-1 mağlup ederek kümede kalma umutlarını korudular. Gollü bir maç bekliyorum. Elland Road’da karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.42

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.64

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Leicester City, Vardy’nin golüyle 1 puanı kurtardı. Elland Roadd’da konuk oldukları Leeds United ile 1-1 berabere kaldılar .