sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 29.04.2023

Fransa Ligeu 1, İtalya Serie A Ligi ve Almanya Bundesliga’da sahne alacak 3 kritik mücadeleyi, kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Lille – Ajaccio: 2.5 ÜST, 1.51 (iddaa) – 1.70 (intobet) ; 29 Nisan Cumartesi akşamı İddaa fikstüründe yer alan tek Fransa Ligue 1 mücadelesinde, 5. sıradaki Lille ile düşme hattındaki Ajaccio karşı karşıya gelecek. Saat 18:00’de sahne alacak mücadeleyi, beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Fransa Ligue 1’de son 6 haftaya girilirken, Lille üst sıraları zorlamaya devam ediyor. Paulo Fonseca ve öğrencileri, 32 haftadan 16 galibiyet, 8 beraberlik, 8 mağlubiyetle 56 puan toplamayı başardı ve kendisine 5. sırada yer buldu. Son 8 haftalık fikstürde sadece Angers deplasmanında mağlup olan ev sahibi, geri kalan 7 karşılaşmadan ise 4 galibiyet, 3 beraberlikle 15 puan topladı. Geçtiğimiz hafta Auxerre deplasmanına konuk olan Lille, devre arasına David’in golüyle 1-0 önde girmeyi başarırken, ikinci yarıda skoru koruyamadı. Rakibinden daha net gol fırsatları elde etmesine karşın, bir türlü galibiyet adına yeterli olamayan ev sahibi, bu hafta düşme hattındaki Ajaccio karşısına çıkacak. Ev sahibi galibiyetlerine taraftarı önünde geri dönmek istiyor. Geçtiğimiz hafta kümede kalma savaşında kritik bir maça çıkan Ajaccio, puan kayıplarına taraftarı önünde devam etti. İç sahada düşme hattını beraber paylaştığı Brest’i konuk eden Olivier Pantaloni ve öğrencileri, haftayı golsüz beraberlikle kapattı. Son 7 haftayı 6 mağlubiyet, 1 beraberlikle geride bırakan ligin yeni temsilcisi, son 6 haftaya küme düşme hattının içerisinde giriyor. Kalesini tam 58 gole kapatmayı başaramayan Ajaccio, aynı zamanda ligin en zayıf savunma performanslarından birini ortaya koyuyor. Ligde kalma savaşı  devam eden konuk ekip, iç sahada 3-1’lik mağlubiyetten kurtulamadığı Lille karşısına deplasmanda çıkacak. Üst sıraları zorlamaya devam eden Lille ile küme düşme hattındaki Ajaccio’nun karşı karşıya geleceği mücadelede, bol gol izleyeceğimizi düşünüyorum. Üst sıralar için galibiyete ihtiyacı olan Lille ve kümede kalmak için galibiyete ihtiyacı olan Ajaccio’nun karşı karşıya geleceği mücadelede, 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

Roma – Milan: MS 2, 2.45 (iddaa) – 2.78 (intobet) ; Roma evinde Milan’ı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nin dev derbisi 29 Nisan Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak. Mücadeleyi S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. UEFA Avrupa Ligi’nden yarı final biletiyle dönen Roma, İtalya Serie A Ligi’nde 3 haftadır sürdürdüğü galibiyet serisini, Atalanta deplasmanında kaybetti. Ligde 3 haftadır gol dahi yemeden kazanan Jose Mourinho ve öğrencileri, Avrupa Ligi’nde çıktığı Feyenoord maçını iç sahada 4-1’lik galibiyetle noktalarken, yarı final biletini cebine koydu. Lige yorgun ama moralli dönen ev sahibi, ezeli rakibine deplasmanda 3-1’lik skorla kaybetti. 56 puanda kalan ve 5. sıraya kadar gerileyen Roma, bu hafta iç sahada Milan derbisini kazanmak istiyor. Şampiyonlar Ligi potasına yeniden dahil olmak isteyen ev sahibi, son haftalarda 2 kulvarda birden zorlu bir fikstürle karşı karşıya. Milan derbisini sezonun ilk yarısında 2-2’lik beraberlikle noktalayan Roma, bu hafta iç saha avantajına sahip. İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu Milan, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yarı finalist olmayı başardı. Napoli eşleşmesinde zaferle çıkan Pioli ve öğrencileri, İstanbul finali için İnter ile mücadele edecek. Napoli’ye deplasmanda kaybetmeyen ve lige yarı final biletiyle dönen konuk ekip, hafta sonu sahasında ağırladığı Lecce karşısında 2-0’lık galibiyete imza attı. Serie A Ligi’nde tam 4 haftadır bileği bükülmeyen Milan, son haftaların formda takımları arasında yer alıyor. Son 4 haftanın 3’ünde kalesini gole kapatmayı başaran konuk ekip, bitime 7 hafta kala ligin 4. sırasında yer alıyor. Roma derbisine son derece formda ve moralli çıkacak olan Milan, ezeli rakibini Olimpico deplasmanında mağlup etmek istiyor. Son haftalarda harika bir form grafiği yakalayan konuk ekipte, derbi öncesi moraller yüksek. İtalya Serie A Ligi’nde 4 haftadır kaybetmeyen, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise yarı final biletini cebine koymayı başaran Milan, sezonun son haftalarında yükselişe geçmeyi başardı. Konuk ekip ligdeki yenilmezlik serisini, Roma deplasmanında 3 puanla taçlandıracaktır.

Union Berlin – Bayer Leverkusen: İY 0, 1.87 (iddaa) – 2.10 (intobet) ; İddaa fikstüründe 29 Nisan Cumartesi akşamı yer alan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Union Berlin ile Bayer Leverkusen kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. Almanya Bundesliga’da ilk 29 haftadan 16 galibiyet, 7 beraberlik, 6 mağlubiyetle 55 puan toplamayı başaran Union Berlin, bitime 5 hafta kala liderin 5 puan gerisinde yoluna devam ediyor. Geçtiğimiz hafta liderlik koltuğunun sahibi değişirken, Gladbach deplasmanında kazanan Urs Fischer’in öğrencileri, puan farkını azaltmayı başardı. Almanya Bundesliga’da 14 iç saha maçından namağlup çıkmayı başaran ev sahibi, hem ligin en az maç kaybeden takımları arasında yer alıyor hem de ligin en az gol yiyen takımı konumunda. Tarihi bir sezon geçiren Union Berlin, şampiyonluğa bu kadar fazla yaklaşmışken, iç sahada hata yapmak istemiyor. Bayer Leverkusen’i sahasında konuk edecek olan ev sahibi, Urs Fischer önderliğinde güven vermeye devam ediyor. Bayer Leverkusen son 13 resmi maçta mağlubiyete yer vermedi. Almanya Bundesliga’da 8, UEFA Avrupa Ligi’nde ise 5 maçtır kaybetmeyen konuk ekip, sezonun son haftalarına çok formda giriyor. UEFA Avrupa Ligi’nde yarı final biletini cebine koyan Xabi Alonso’nun öğrencileri, Almanya Bundesliga’da ise 6. sıraya kadar yükseldi. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Leipzig karşısında 2-0’lık galibiyete imza atan konuk ekip, Avrupa dönüşünde güven veren bir galibiyete imza attı. Bu hafta ise Union Berlin deplasmanına konuk olacaklar. Sezonun ilk yarısı rakibini iç sahada 5-0’lık skorla mağlup etmeyi başaran Bayer Leverkusen, bir kez daha kazanarak harika performansını korumak istiyor. Almanya Bundesliga’da ev sahibi Union Berlin’i sahasında mağlup edebilen olmadı. Zirve takibini sürdüren Union Berlin, son 5 haftaya şampiyonluk iddiasıyla giriyor. Bayer Leverkusen ise son haftalara yenilmezlik serisiyle damga vurmayı başarırken, karşılaşma öncesi çok formda. Taraf bahsinin güç olduğu dev maçta, ilk 45 dakikanın eşitlikle geçileceğini düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 6.91

intobet Bahis Oranı: 9.92