İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Napoli Salernitana İddaa Tahmini 30.04.2023

İtalya Serie A Ligi’nin lideri Napoli ile son 8 haftada mağlubiyete yer vermeyen Salernitana, 30 Nisan Pazar akşamı karşı karşıya gelecek. S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, saat 16:00’da sahne alacak.

intobet, Napoli galibiyetine 1.24, beraberliğe 6.30, Salernitana galibiyetine ise 13.50 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.25, KGYOK 1.63 oran kaazandırıyor.

Napoli Şampiyonluk Kapısını Araladı

İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta lider Napoli kazandı, en yakın rakibi Lazio ise kaybetti. Şampiyonluğa bir adım daha yaklaşan Napoli, bitime 7 hafta kala en yakın rakibiyle puan farkını 17’e kadar çıkarmayı başardı. Ev sahibi son 7 haftada 2 kez kazanması halinde, şampiyonluğunu ilan edecek. Juventus derbisini deplasmanda son dakika golüyle kazanan Luciano Spalletti ve öğrencileri, 31 hafta sonunda 25. galibiyetini yaşadı. Harika bir sezon geçiren Napoli, 33 yıllık şampiyonluk hasretine son vermeye çok yaklaştı. Şampiyonlar Ligi’ne veda ettikten sonra tamamen şampiyonluğa odaklanan ev sahibi, derbi galibiyetiyle güven tazeledi. Lige tam anlamıyla damga vuran Napoli, şampiyonluğa 2 adım kala Salernitana karşısında hata yapmak istemiyor.

Salernitana’da Moraller Yüksek

Salernitana, İtalya Serie A Ligi’nde 8 haftadır mağlubiyete yer vermiyor. Geçen sezon harika bir geri dönüşle ligde kalmayı başaran konuk ekip, bir kez daha harika bir geri dönüşe imza attı. Göreve 8 hafta önce Paulo Sousa’yı getiren Salernitana, yeni hocasıyla mağlubiyete yer vermedi. 6 beraberlik, 2 galibiyetle yoluna devam eden konuk ekip, düşme hattıyla puan farkını 7’ye kadar çıkardı ve ligin sona ermesine 7 hafta kala rahat bir nefes almayı başardı. Son 8 hatanın 7’sinde skor üretmeyi başaran Salernitana, bu 7 maçta 12 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Lider karşısına son derece moralli çıkacak olan Salernitana, deplasmanda sürpriz arayacak.

Napoli – Salernitana Maç Bilgileri

Napoli – Salernitana Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Diego Armando Maradona Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Napoli’de Giovanni Simeone, Mario Rui ve Matteo Politano’nun sakatlıkları devam ediyor. Salernitana cephesinde  Diego Valencia, Federico Fazio ve Domen Crnigoj’un sakatlıkları devam ediyor.

Napoli’nin 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Alex Meret, Giovanni Di Lorenzo, Min-Jae Kim, Mathias Olivera, Juan Jesus, Hirving Lozano, Piotr Zielinski, Khvicha Kvaratskhelia, Stanislav Lobotka, Eljif Elmas, Victor Osimhen.

Salernitana’nın 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Vincenzo Fiorillo, Lassana Coulibaly, Flavius Daniliuc, Domagoj Bradaric, Tonny Vilhena, Grigoris Kastanos, Antonio Candreva, Salomon Sambia, Erik Botheim, Federico Bonazzoli, Krzysztof Piatek.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin lideri Napoli, son 7 haftada 2 kez kazanarak, şampiyonluğunu ilan edebilir. 33 yıllık hasrete son vermeye çok yaklaşan Napoli sahasında 8 maçtır kaybetmeyen Salernitana’yı konuk edecek. Konuk ekibin ise küme düşme tehlikesi devam ediyor. İki takımda bu hafta karşılıklı gollere imza atacaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.93

intobet Oranı: KGVAR, Oran 2.25

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Napoli evinde kazanamadı ve şampiyonluğu 1 hafta daha erteledi. Napoli ve Salernitana 1’er kez rakip fileleri havalandırırken, sahadan 1’er puanla ayrıldı. Kazananları tebrik ederiz.