sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 08.07.2023

Günün en çok güvendiğim maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 3 maçlık kupona güvenim 7/10. Herkese bol kazançlı günler.

AIK Stockholm – Hacken: KGVAR ve 2.5 ÜST, 1.56 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; AIK Stockholm, geçtiğimiz haftayı İsveç Allsvenskan’da galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Brommapojkarna deplasmanına konuk olan Bartosz Grzelak’ın ekibi, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. İsveç Allsvenskan’da tam 9 maç aradan sonra galip gelen AIK Stockholm puanını 10 yaptı ve Göteborg’un üzerine çıktı. Şimdilik play out hattında bulunan AIK Stockholm bu hafta evinde, Hacken ile kozlarını paylaşacak. Karşılaşma öncesinde AIK Stockholm’de eksik bulunmadığını belirtelim. Hacken, İsveç Allsvenskan’da puan kaybı yaşadı. Norrköping deplasmanına konuk olan Per Mathias Högmo’nun ekibi mücadeleden 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. İsveç Allsvenskan’da üst sıralara oynayan Hacken, son 3 maçında 7 puan topladı. Lider Malmö’nün 5 puan gerisinde 3. sırada yer alan Hacken, bu hafta AIK Stockholm’un konuğu olacak. Maçın favorisi olarak gösterilen Hacken’da önemli bir eksik bulunmuyor. AIK Stockholm, İsveç Allsvenskan’da 9 maçlık kazanamama serisini sona erdirdi. Geçen hafat Brommapojkarna deplasmanında 2 golle kazanan AIK Stockholm, puanını 10’a yükseltti. Rui Modesto önderliğinde rahat kazandılar. Hacken ise Norrköping deplasmanında 2 puan bıraktı. Malmö’nün kazandığı haftada 2-2 berabere kaldılar. AIK Stockholm moralli. Hacken ise kazanmak istiyor. Şampiyonluk umutlarını devam etirme hedefindeler. Her iki takımında skor üreteceği zevkli bir karşılaşma bekliyorum.

Brommapokjarna – Degerfors: MS 1, 1.64 (iddaa) – 1.87 (Bets10) ; Brommapokjarna, geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği AIK Stockholm karşısında puan alamadı. Rakibine 2-0 kaybettiler. Bir önceki hafta ise Hammarby deplasmanında 2-1 kaybetmişlerdi. Son 2 maçından puan çıkartamayan Luis Pimenta’nın ekibi 8. Sıraya kadar geriledi. Grimsta’da oynadıkları son maçlarda kazanmakta zorlanan bir takım haline büründüler. Bu hafta sonu ise iç sahada Degerfors’u konuk edecekler. Maç öncesinde Brommapokjarna’da eksik yok. Degerfors, İsveç Allsvenskan’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Sahasında IFK Varnamo’yu konuk eden Degerfors, karşılaşmayı 2-0 kaybetti. Üst üste 3 yenilgisini yaşayan Tobis Solberg’in ekibi tam 5 maçtır galip gelemiyor. Üst üste yaşanan puan kayıplarının ardından İsveç Allsvenskan’da 13. Sıraya kadar gerilediler. Bu hafta sonu ise Brommapokjarna’nın konuğu olacak olan Degerfors’u zor bir 90 dakika daha bekliyor. Maç öncesinde Degerfors’da eksik bulunmadığını belirtelim. Brommapokjarna, İsveç Allsvenskan’da oynadığı son 2 maçı da kaybetti. Önce Hammarby’e ardından ise AIK Stockholm’e kaybettiler. 8. Sıraya kadar gerileyen Brommapokjarna, bu hafta Degerfors ile karşılaşacak. Degerfors ise geçen hafta IFK Varnamo’ya 2-0 kaybetti. Son 3 maçtan puan çıkartamayan Degerfors, 5 haftadır ise galibiyet alamıyor. Play out hattına da iyice yaklaştılar. Brommapokjarna maçın favorisi. Degerfors karşısında kazanarak moral bulurlar.

IFK Varnamo – Djurgarden: MS 2, 2.03 (iddaa) – 2.20 (Bets10) ; IFK Varnamo, İsveç Allsvenskan’da 2 maç aradan sonra galibiyet ile tanıştı. Geçtiğimiz hafta sonu konuk oldukları Degerfors deplasmanında Albion Ademi ve Hampus Nasström’ün golleriyle 3 puan almayı başardılar. 2 maçlık mağlubiyet serisine de son veren Peter Johansson’un ekibinde moraller yerinde. Bu hafta sonu ise İsveç Allsvenskan’da Djurgarden karşısında sürpriz arayacaklar. Maç öncesinde IFK Varnamo’da önemli bir eksik bulunmuyor. Djurgarden, İsveç Allsvenskan’da yenilmezlik serisini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Varbergs ile karşılaşam Kim Bergstrand’ın ekibi mücadeleden 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Bu galibiyetin ardından puanını 24 yapan Djurgarden, 3. sıradaki Hacken ile aradaki puan farkını 5’e indirdi. İsveç Allsvenskan’da oynadığı son 6 karşılaşamda da yenilgi yüzü görmeyen Djurgarden bu hafta IFK Varnamo karşısında da 3 puan hedefliyor. Maç öncesinde Djurgarden’da eksik bulunmadığını belirtelim. IFK Varnamo, 2 maçlık mağlubiyet serisini sona erdirdi. Geçen hafta konuk oldukları Degerfors’u 2-0 mağlup ettiler. Puanını 15 yapan IFK Varnamo, play out hattının da üzerine çıktı. Djurgarden ise ilk 3 umutlarını devam ettiriyor. Geçen hafta Varbergs’i 2-0 mağlup eden Djurgarden’da yenilmezlik serisi 6 maça çıktı. IFK Varnamo karşısında da 3 puan hedefliyorlar. Hacken’ın takibini sürdüren Djurgarden, bu hafta da kazanır ve yoluna devam eder.

Toplam İddaa Oranı: 5.19

Bets10 Bahis Oranı: 41.14