Finlandiya Veikkausliiga iddaa tahminleri ve analizleri

SJK Seinajoki Honka Maç Tahmini 08.07.2023

Finlandiya Veikkausliiga‘nın 3. sırasında yer alan SJK Seinajoki ile 5. sıradaki Honka karşı karşıya gelecek. 8 Temmuz Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak mücadeleye, Seinajoen Keskuskentta Stadı ev sahipliği yapacak.

Bets10, SJK Seinajoki galibiyetine 2.26, beraberliğe 3.15, Honka galibiyetine ise 3.20 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.30, 2.5 Alt 1.62 olarak verilmiş.

SJK Seinajoki Savunmasına Güveniyor

Geçtiğimiz hafta Ilves Tampere deplasmanına konuk olan SJK Seinajoki, karşılıklı goller ve kırmızı kartlara sahne olan mücadeleden 1 puanla ayrıldı. Sezona fırtına gibi bir başlangıç yapan sergileyen Jani Honkavaara’nın öğrencileri, bildiğimiz gibi ilk 11 haftadan namağlup çıkmayı başardı. İlk 11 haftayı 8 galibiyet, 3 beraberlikle geride bırakan SJK Seinajoki, son 2 haftada ise 5 puan kaybetti. İlk ve tek mağlubiyetini 2 hafta önce Oulu karşısında yaşayan ev sahibi, geçtiğimiz hafta ise 1 puanla yetindi. Hala ligin en iyi savunma performansına sahip olan SJK Seinajoki, kalesinde 13 maç sonunda sadece 8 gole izin verdi. Zirvenin 3 puan gerisinde kalan ev sahibi, iç sahada hata yapmak istemiyor.

Honka Yükselişe Geçti

Finlandiya Veikkausliiga’da ilk 15 haftayı 5 galibiyet, 5 beraberlik, 5 mağlubiyetle geride bırakan Honka, kendisine 6. sırada yer buldu. Kalesinde gördüğü 13 gole karşılık rakip filelere 13 gol göndermeyi başaran Vesa Vasara’nın öğrencileri, ortalama bir performans ortaya koydu. Son haftalarda yükselişe geçmeyi başaran konuk ekip, 4 maçtır rakiplerine galibiyet şansı vermiyor. . IFK Mariehamnn ve VPS karşısında sahadan 3’er puanla ayrılan Honka, Ilves Tampere ve HJK Helsinki karşısında ise 1’er puana razı geldi. Üst sıralardaki yerini korumak isteyen konuk ekip, yakın rakibi SJK karşısında galibiyet arayacak.

SJK Seinajoki – Honka Maç Bilgileri

SJK Seinajoki – Honka Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Seinajoen Keskuskentta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

SJK Seinajoki’nin 11’i Belli mi?

SJK Seinajoki’nin muhtemel kadrosu: Martti Haukioja, Murilo, Jake Dunwoody, Ville Tikkanen, Tuomas Kaukua, Matej Hradecky, Valentin Gasc, Jeremiah Streng, Kingsley Ofori, Ovie Ejeheim, Ebuka Samson.

Honka’nın ilk 11’i Belli mi?

Honka’nın muhtemel kadrosu: Maksim Rudakov, Matias Rale, Aldayr Hernandez, Lucas Kaufmann, Roman Eremenko, Luis Mateo Ortíz, Otso Koskinen, Clesio, Ville Koski, Elias Aijala, Roope Paunio.

İddaa Tahmini

İki takımda bu sezon gol problemi yaşıyor. Tarafların çıktığı son 6 maçı incelediğimizde toplam 5 maçta 2.5 gol barajının aşılmadığını görüyoruz. İki takımda gol yollarında sorunlar yaşamaya devam edecek ve mücadelede 2.5 gol barajı aşılmayacaktır.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.45

Bets10 Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.62

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: SJK Seinajoki cephesine galibiyeti getiren gol 25. dakikada Jeremiah Streng’ten geldi. Ev sahibi tek golle kazanırken, mücadele beklediğimiz gibi 2.5 gol barajının altında kaldı.