sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 11.07.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 1. Ön Eleme mücadeleleri başlarken, 11 Temmuz Salı akşamı sahne alacak 3 mücadeleyi, kupon haline getirdik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Hamrun – Maccabi Haifa: H2, 1.67 (iddaa) – 2.20 (intobet) ; UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Ön Eleme Turu kapsamında, Hamrun Spartans ile Maccabi Haifa kozlarını paylaşacak. Mücadele 11 Temmuz Salı akşamı Türkiye saati ile 21:00’de sahne alıyor. Malta temsilcisi Hamrun Spartans, tarihinde ilk kez UEFA Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek. Ev sahibi geçen sezon yaşadığı şampiyonlukla birlikte 1. Ön Eleme Turu’nda mücadele etmeye hak kazandı. Üst üste 10 yıl Malta Premier Ligi’nde şampiyonluk hasreti yaşayan ekip, son 3 sezonda 2 kez mutlu sona ulaştı. Şampiyonluğun ardından şok bir kararla teknik adam değişikliğine giden Hamrun, göreve Luciano Zauri’yi getirdi. Yeni sezon hazırlıklarını sürdürmeye devam eden ev sahibi, transfer döneminde 8 isimle anlaşma sağlarken, kadrosunu büyük ölçüde yeniledi. Sezonun ilk sınavını Maccabi Haifa karşısında verecekler. Tecrübesiz ve maç kondisyonu eksik olan Hamrun’un işi oldukça zor. Maccabi Haifa cephesinde Messay Dego dönemi başlıyor. İsrail Ligat ha’Al Ligi’nin son şampiyonu olarak yeni sezon hazırlıkların devam eden konuk ekip, geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise gruplara kalmayı başardı. Gruplara zayıf halka olarak veda etmelerinin yanı sıra, elemelerde büyük bir başarı gösterdiklerini söyleyelim. Ligde 3 sezondur şampiyonluğu kimselere bırakmayan konuk ekip, yeni hocasıyla 5 transfere imza attı. Hücum hattını güçlendiren Maccabi Haifa, 3 hazırlık maçına çıkarken, 3 maçtan da mağlup ayrıldı. Son 2 sezondur Avrupa sahnesinde izlediğimiz konuk ekip, rakibinden çok daha büyük bir Avrupa tecrübesine sahip. Maccabi Haifa takımı 1. Ön Eleme Turu’nun favorileri arasında gösterilmeyi hak ediyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son sezon elemeleri geçerek gruplara kalmayı başaran Maccabi Haifa, tarihinde ilk kez devler sahnesinde mücadele edecek olan Hamrun karşısında rahat bir galibiyete imza atacaktır.

KI Klaksvik – Ferencvaros: H2, 1.85 (iddaa) – 2.10 (intobet) ; KI Klaksvik ile Ferencvaros, 11 Temmuz Salı akşamı kozlarını paylaşacak. UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Ön Eleme Turu mücadelesi, Türkiye saati ile 21:45’te sahne alırken, mücadeleye Klaksvik Stadı ev sahipliği yapacak. Kl Klaksvik sezona aldığı galibiyetlerle damga vurdu. Mikkjal Thomassen ve öğrencileri, Faroe Adaları Meistaradeildin Ligi’nde çıktığı tüm maçları kazanırken, şampiyonluğun en güçlü adayı haline geldi. 16 maçtan 16 kez galip çıkmayı başaran ev sahibi, bu maçlarda tam 44 gol bulmayı başarırken, kalesinde ise sadece 8 gole izin verdi. Pall Klettskar ve Arni Frederiksberg ikilisi toplamda 22 gollük katkı sağladılar ve sezona damga vurmayı başardılar. UEFA Şampiyonlar Ligi hayallerine geçtiğimiz sezon 1. Ön Eleme Turu’nda veda etmek zorunda kalan Kl Klaksvik, bu kez Ferencvaros karşısında tur bileti arayacak. Ev sahibi zorlu bir eşleşmeyle karşı karşıya olsa da, sürpriz bir galibiyetle kazanma alışkanlığını yeni sezonda sürdürmek istiyor. Macaristan temsilcisi Ferencvaros, geçtiğimiz sezon UEFA Şampiyonlar Ligi serüvenine 1. Ön Eleme Turu’nda merhaba derken, 3. Ön Eleme Turu’na kadar yükseldi ve gruplara kalma hedefine Karabağ mağlubiyetiyle veda etti. UEFA Avrupa Ligi’nde ise temsilcimiz Trabzonspor ile aynı grupta mücadele ettiler ve gruptan lider olarak çıkmayı başardılar. Son 16 Turu’na kadar çıkan konuk ekip, Macaristan Ligi’nde ise sezonu şampiyon tamamladı. İki kulvarda birden iyi sonuçlara imza atan ekipte, Stanislav Cherchesov dönemi devam ediyor. Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Ferencvaros, tam 9 transferle kadrosunu güçlendirirken, rotasını UEFA Şampiyonlar Ligi’ne çevirdi. 5 hazırlık maçını 2 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle tamamlayan konuk ekip, Kl Klaksvik karşısında favori olarak gösteriliyor. Avrupa sahnesinde geçtiğimiz yıl gösterdikleri başarıyla, eleme turunun favori takımları arasında yer alıyorlar. UEFA Şampiyonlar Ligi hedefiyle sezona başlayan Ferencvaros, hem kadro kalitesiyle hem de Avrupa tecrübesiyle 1. Ön Eleme Turu’nun favorileri arasında yer alıyor. Macaristan temsilcisi, Kl Klaksvik engelini geçmek adına ilk maçtan rahat bir galibiyetle ayrılacaktır.

Lincoln Red Imps – Karabağ: H2, 1.64 (iddaa) – 1.95 (intobet) ; 11 Temmuz Salı akşamı Türkiye saati ile 18:30’da başlama düdüğü çalınacak mücadelede, Lincoln Red Imps ile Karabağ karşı karşıya gelecek. UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Ön Eleme Turu mücadelesine Victoria Stadı ev sahipliği yapıyor. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Lincoln Red Imps, transfer döneminde hücum hattını güçlendirdi. Cebelitarık temsilcisi tam 6 transfere imza atarken, sağ kanat bölgesini tamamen yeniledi. Cebelitarık Premier Ligi’nde son 19 sezonu 17 kez şampiyon tamamlamayı başaran Lincoln Red Imps, ulusal başarılarıyla rüştünü ispatlarken, Avrupa maratonunda ise bir türlü aradığı başarıyı bulamadı. Geçen sezon Cebelitarık Premier Ligi’nin son şampiyon olarak UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Ön Eleme Turu’nda mücadele eden ev sahibi, Tobol karşısında aldığı mağlubiyetlerle devler sahnesine veda ederken, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise Skhupi engeline takıldı. Ülkesini ilk kez 2014 yılında UEFA Şampiyonlar Ligi’nde temsil etmeyi başaran Lincoln Red Imps, tarihi boyunca hem devler sahnesi hem de UEFA Avrupa Ligi’nde elemeleri geçmeyi başaramazken, sadece UEFA Konferans Ligi gruplarına kalmayı başardı. Azerbaycan Premier Ligi’nin son şampiyonu Karabağ, son 10 sezonda 9. kez şampiyonluk kupasını kaldırmayı başardı. Qurban Qurbanov’un göreve gelişiyle birlikte lige damga vurmayı başaran konuk ekip, 6 yıldır devam eden UEFA Şampiyonlar Ligi hasretine son vermek istiyor. En son 6 yıl önde devler sahnesinde boy göstermeyi başaran Karabağ, 6 yıldır elemeleri geçmeyi başaramıyor. Yeni sezon çalışmalarını sürdüren konuk ekip, Juninho, Nihad Quliyev ve Hamidou Keyta transferleriyle kadrosunu güçlendirdi. Geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Play Off Turu’nda mücadele veren Karabağ gerek Avrupa tecrübesi, gerekse kadro kalitesiyle Lincoln Red karşısında favori olarak gösteriliyor. Son 3 hazırlık maçından galibiyet çıkarmayı başaramayan Karabağ, hazırlık maçlarında etkili olmayı başaramazken, sezona galibiyetle başlamak istiyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde rakibinden çok daha iyi bir performansa sahip olan Karabağ,  daha önce gruplara kalmayı başaramayan rakibi karşısına favori olarak çıkıyor. Karabağ’ın bu eşleşmede hata yapmayacağını ve ilk maçtan rahat bir galibiyetle çıkacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 5.06

intobet Bahis Oranı: 9.00