İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Celta Vigo Osasuna Bahis Tahmini 13.08.2023

İspanya La Liga’da ilk hafta maçında Celta Vigo evinde, Osasuna’yı konuk edecek. Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

Celta Vigo ve Osasuna arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Celta Vigo kazanır 2.10, beraberlik 3.35, Osasuna kazanır ise 3.70 olarak açıklanmış.

Celta Vigo Lige Tutundu

Celta Vigo, La Liga’da geçen sezon kümede kalma mücadelesi verdi ve lige tutunmayı başardı. Ligin son haftasında şampiyon Barcelona’yı Balaidos’da 2-1 mağlup ettiler. Carlos Carvahal ile yollarını ayıran Celta Vigo’da takımın başına Rafael Benitez getirildi. Transfer döneminde ise Roma’dan Carles Perez, Celtic’den Carl Starfelt, Lille’den Jonathan Bamba, Atletico Madrid’den ise Manu Sanchez ile kadrosunu güçlendiren Celta Vigo, yeni sezonun ilk maçında Osasuna ile karşı karşıya gelecek. Rafael Benitez yönetiminde ilk resmi sınavını verecek olan Celta Vigo’da Agustin Marchesin’in sakatlığı bulunuyor.

Osasuna 3 Puan Arayacak

Osasuna, La Liga’da yeni sezona start veriyor. Ligin ilk haftasında Balaidos’da Celta Vigo’nun konuğu olacaklar. Geçen sezon Jagoba Arrasate önderliğinde La Liga’da sezonu 7. Sırada tamamlayan Osasuna, UEFA Konferans Ligi biletini de cebine koydu. Geçen sezon ligin son haftasında Girona’yı 2-1 mağlup ederek sezona 3 puan ile veda etmişlerdi. Transfer döneminde Real Betis’den Raul Garcia, Rayo Vallecano’dan Alejandro Catena, Leganes’de Jose Manuel Arnaiz, Villarreal’den ise Johan Mojica’yı kadrolarına kattılar. Celta Vigo maçı öncesinde Osasuna’da Nacho Vidal ve Darko Brasanac sakat olan isimler.

Celta Vigo – Osasuna Maç Bilgileri

Celta Vigo – Osasuna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Balaidos Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Celta Vigo’da Agustin Marchesin’in sakatlığı bulunuyor. Osasuna’da Nacho Vidal ve Darko Brasanac sakat olan isimler.

Celta Vigo'nun ilk 11’i Belli mi?

Celta Vigo’nun muhtemel kadrosu: Ivan Villar, Oscar Mingueza, Joseph Aidoo, Unai Nunez, Franco Cervi, Carles Perez, Fran Beltran, Hugo Sotelo, Jonathan Bamba, Iago Aspas, Jorgen Strand Larsen

Osasuna'nın ilk 11’i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Sergio Herrera, Johan Mojica, David Garcia, Alejandro Catena, Ruben Pena, Aimar Oroz, Lucas Torro, Jon Moncayola, Moi Gomez, Ruben Garcia, Ante Budimir

İddaa Tahmini

Celta Vigo, geçen sezon La Liga’da kümede kalma mücadelesi vermişti. Kümede kalmayı başardılar ama Carlos Carvahal ile yollar ayrıldı. Takımın başında bu sezon Rafael Benitez görev yapacak. Osasuna ise Celta Vigo’ya nazaran çok daha iyiydi. La Liga’yı 7. Sırada tamamladılar ve Konferans Ligi biletini kaptılar. Balaidos’da Celta Vigo maçın favorisi. Yeni hocası Rafael Benitez yönetiminde Celta Vigo’dan 3 puan beklentim var.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.86

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.10

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Celta Vigo, Rafa Benitez yönetiminde çıktığı ilk maçta puan alamadı. Balaidos’da Osasuna’ya 2-0 kaybettiler.