sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 12.08.2023

İddaa fikstüründe 12 Ağustos Cumartesi akşamı yer alan 3 mücadeleyi, kupon olarak derledik. Fransa Ligue 1 ve Almanya Süper Kupa mücadeleleriyle, kazanmanızı dileriz.

Bayern Münih – Leipzig: MS 1, 1.57 (iddaa) – 30.00 (Bets10) ; Bayern Münih ile Leipzig, Almanya Süper Kupa finalinde karşı karşıya geliyor. 12 Ağustos Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 21.45’te başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Bayern Münih felaketin kıyısından döndü. Geçen sezon Almanya Bundesliga’da son 2 haftaya kadar lider girmeyi başaran Bavyera ekibi, son haftaya girilirken liderliği Dortmund’a kaptırdı. Liderin puan kaybettiği haftada kazanan ev sahibi, Almanya Bundesliga’da üst üste 11. şampiyonluğun yaşadı. Göreve sezon ortasında gelen Tuchel, zor günler yaşamasına rağmen takımını başarıya taşıdı. Yeni sezonda savunmaya önemli takviyeler yapan Bayern Münih, Min-jae Kim, Konard Laimer, Raphaël Guerreiro kadrosuna kattı. Lucas Hernández , Sadio Mane, Yan Sommer ve Marcel Sabitzer ise takımdan ayrıldı. Yeni sezonu Süper Kupa finalinde açacak olan Tuchel’in öğrencileri, sezonun ilk kupa fırsatını kaçırmamak istiyor. Leipzig gidenlerin yerini doldurmaya çalışıyor. Transfer döneminin açılmasıyla birlikte Josko Gvardiol, Dominik Szoboszlai ve Christopher Nkunku gibi takımın 3 yıldızı yüksek bonservis bedelleriyle takımdan ayrıldı. Loïs Openda, Christoph Baumgartner, Benjamin Sesko, Nicolas Seiwald, El Chadaille Bitshiabu transferleriyle gidenlerin yerini doldurmaya çalışan konuk ekip, yeni sezonu Almanya Süper Kupa finaliyle açacak. Geçen sezon Marco Rose yönetiminde Almanya DFB Kupası’nda şampiyonluk yaşayan, Almanya Bundesliga’nın ise 3. sırasında yer alan Leipzig, genç teknik adamı önderliğinde iyi bir sezon geçirdi. Yeni sezona kupayla başlama şansı bulan konuk ekip, Bundesliga şampiyonu Bayern Münih karşısında sürpriz arayacak. Rakip kadro kalitesini büyük ölçüde korurken, konuk ekipte ise fazlasıyla değişim yaşandı. Yeni sezonda gidenlerin yerini dolduran Bayern Münih, güçlü bir kadroyla sezona giriş yapıyor. Süper Kupa finaline Almanya Bundesliga2nın son şampiyonu olarak çıkacak olan Bayern Münih, Leipzig karşısında galip gelmeyi başarır.

PSG – Lorient: H1, 1.60 (iddaa) – 1.82 (Bets10) ; PSG evinde Lorient’i konuk edecek. Fransa Ligue 1’in ilk hafta mücadelesi, 12 Ağustos Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 22.00’de sahne alıyor. Futbol severler mücadeleyi beIN SPORTS 3 ekranlarından canlı izleyebilir. Fransa Ligue 1’in son şampiyonu PSG, yeni sezonda Luis Enrique’ye emanet. Galtier yönetiminde Fransa Ligue 1 şampiyonluğu yaşayan ev sahibi, Şampiyonlar Ligi’nden istediğini alamayınca, çareyi teknik adam değişikliğinde buldu. Başarılı bir kariyere sahip olan Luis Enrique göreve gelirken, PSG transfer döneminde Manuel Ugarte, Lucas Hernandez, Hugo Ekitike, Kang-in Lee ve Xavi Simons’u kadrosuna kattı. Lionel Messi, Ramos, Icardi ve Ebimbe ise takımdan ayrıldı. Gücüne güç katan ev sahibinde, Mbappe ve Neymar’ın ise takımdan ayrılma ihtimali konuşuluyor. Fransa Ligue 1’de uzun süredir kurduğu güçlü kadrolarla şampiyonluğun en güçlü adayı olarak gösterilen ev sahibi, bir kez daha sezona şampiyonluğun favorisi olarak başlıyor. İlk hafta iç sahada konuk edecekleri Lorient karşısında galibiyet arayacaklar. Lorient yeni sezonda kadrosunu Formose Mendy, Aiyegun Tosin, Dembo Sylla, Dominique Youfeigane ve Romain Faivre transferleriyle güçlendirdi. Geçen sezonu Fransaa Ligue 1’in 10. sırasında tamamlayan konuk ekip, son 5 haftaya kadar UEFA Avrupa Konferans Ligi için mücadele ederken, son düzlükte üst üste hatalara imza attı. Hedefine ulaşamamasına karşın, Régis Le Bris yönetiminde iyi bir sezon geçirdiklerini söyleyebiliriz. Yeni sezonda teknik adamına güvenerek yola devam eden Lorient, ilk sınavını son şampiyon PSG’ye karşı verecek. Geçen sezon bu zorlu deplasmandan 2-1’lik galibiyetle çıkmayı başarmışlardı. PSG yeni sezondan daha fazlasını istiyor. Şampiyonluğa rağmen hocasını değiştiren ve önemli transferlerle kadrosunu güçlendiren PSG, yeni sezonu taraftarı önünde rahat bir galibiyetle açacak ve Lorient engelini zorlanmadan geçmeyi başaracaktır.

Marsilya – Reims: KGVAR, 1.53 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; beIN SPORTS 4 ekranlarından 12 Ağustos Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 18:00’de naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Marsilya ile Reims karşı karşıya gelecek. Marsilya cephesinde yeni sezon öncesi önemli değişimler yaşadı. Geçen sezon takımın başında olan Igor Tudor, ev sahibini UEFA Şampiyonlar Ligi’ne taşımayı başarsa da, yeni sezon öncesi yollar ayrıldı. Göreve Marcelino’yu getiren Marsilya, Iliman Ndiaye, Amine Harit, Renan Lodi, İsmaila Sarr, Ruslan Malinovskyi ve Kondogbia ve Aubameyang transferleriyle gücüne güç kattı. Yeni sezonun ilk sınavını UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda veren ev sahibi, konuk olduğu Panathinaikos deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle döndü. 65. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele etmek zorunda kalan Marsilya, yeni transferlerinden henüz istediği verimi alamadı. Ev sahibinde Fransa Ligue 1 serüveni ise bu hafta iç sahada Reims karşısında başlıyor. Sezonu mağlubiyetle açan Marsilya, ligde kazanmak istiyor. Reims cephesinde Will Still dönemi devam ediyor. Genç teknik adam ilk kez bu seviyede bir görev alırken, Reims ile geçen sezona damga vurdu. Konuk ekip sezonu orta sıralarda kapatmasına karşın, 38 haftalık fikstüre 20 maçlık yenilmezlik serisiyle damga vurdu. Tarihi başarıyla yeni sezon için umutlanan Reims, transfer döneminde 8 yeni ismi renklerine bağladı. Keito Nakamura, Joseph Okumu, Teddy Teuma ve Amine Salama gibi önemli oyuncuları kadrosuna kazandıran konuk ekip, bu kez Still yönetiminde üst sıraları hedefliyor. Sezon açılışını Marsilya deplasmanda yapacak olan Reims, geçen sezon rakibine hem iç saha hem de deplasmanda kaybetti. Yeni sezona mağlubiyetle başlayan Marsilya, taraftarı önünde bir hata daha yapmak istemiyor. Harika bir transfer dönemi geçiren Reims ise üst sıra hedefiyle sezona girerken, ilk maçtan galibiyetle çıkmak istiyor. Sahadan galibiyetle ayrılabilecek güce sahip iki takımında, mücadelede skor üreteceğini düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.84

Bets10 Bahis Oranı: 95.55