İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Newcastle United Aston Villa İddaa Tahmini 12.08.2023

İngiltere Premier Lig’de ilk hafta maçında, Newcastle United ile Aston Villa karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 19.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından izlenebilecek.

Newcastle United ile Aston Villa zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Newcastle United galibiyetinin 1.80, beraberlik tercihinin 3.85, Aston Villa galibiyetinin ise 4.55 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Newcastle United’da Hedef 3 Puan

Newcastle United, Premier Lig’de geçtiğimiz sezonu 4. Sırada tamamladı. Eddie Howe yönetiminde harika bir sezon geçirdiler diyebiliriz. UEFA Şampiyonlar Ligi bileti almayı da başaran Newcastle United’da moraller yerinde. Transfer döneminde Milan’dan Sandro Tonali, Leicester City’den Harvey Barnes, Southampton’dan Tino Livramento ve Odense’den Yankuba Minteh’i kadrosuna katan Newcsatle United, güçlü bir kadro kurma hedefini sürdürüyor. Saint Allan Maximin, Chris Wood, Karl Dawrow, Ciaran Clark ve Matty Longstaff ise takımdan ayrılan isimler. Premier Lig’de ilk hafta maçında Aston Villa’yı ağırlayacak olan Newcastle United’da Joe Willock ve Emil Krafth’ın sakatlığı bulunuyor.

Aston Villa Konferans Ligi’nde

Aston Villa, geçen sezon İngiltere Premier Lig’i 7. Sırada tamamlamştı. UEFA Konferans Ligi’ne katılma hakkı elde eden Unai Emery’nin öğrencileri yeni sezonu Premier Lig ile açıyor. Ligin ilk haftasında St. James Park’da Newcastle United’a konuk olacaklar. Transfer döneminde Leicester City’den Youri Tielemans, Villarreal’den Pau Torres ve Bayer Leverkusen’den Moussa Diaby ile kadrosunu güçlendiren Aston Villa, iddialı bir kadro kuruyor. Ashley Young, Marvelous Nakamba, Jed Steer ve Wesley Moraes’in ise takımdan ayrıldığını belirtelim. Bu hafta Newcastle United’a konuk olacak Aston Villa’da Emi Buendia, Alex Moreno, Bertrand Traore ve Jhon Duran’ın sakatlıkları sürüyor.

Newcastle United – Aston Villa Maç Bilgileri

Newcastle United – Aston Villa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. James Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Newcastle United’da Joe Willock ve Emil Krafth’ın sakatlığı bulunuyor. Aston Villa’da Emi Buendia, Alex Moreno, Bertrand Traore ve Jhon Duran’ın sakatlıkları sürüyor.

Newcastle United'ın 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Nick Pope, Kieran Trippier, Fabian Schar, Sven Botman, Dan Burn, Sandro Tonali, Bruno Guimaraes, Joelinton, Miguel Almiron, Anthony Gordon, Alexander Isak

Aston Villa'nın ilk 11’i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Emiliano Martinez, Lucas Digne, Tyrone Mings, Ezri Konsa, Matty Cash, Douglas Luiz, Boubacar Kamara, John McGinn, Moussa Diaby, Leon Bailey, Ollie Watkins

İddaa Tahmini

Newcastle United, Premier Lig’de geçen sezon harika işlere imza attı. Kümede kalma savaşı vermeleri bekleniyordu ama Eddie Howe’un öğrencileri sezonu 4. sırada tamamlayarak dikkat çekti. Üstelik Şampiyonlar Ligi bileti de alarak muazzam bir işe imza attılar. Aston Villa ise geçen sezonu 7. sırada tamamladı. Unai Emery yönetiminde UEFA Konferans Ligi bileti almayı da başlardılar. Newcastle United’dan bu hafta galibiyet bekliyorum. Aston Villa kolay bir rakip değil ama Eddie Howe’un ekibi kaldığı yerden devam eder. Aston Villa karşısında 3 puan alırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.56

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.80

Maç Sonucu: 5-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Newcastle United farka gitti. Aston Villa’yı Isak önderliğinde 5-1 mağlup ederek sezona 3 puan ile giriş yaptılar.