İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Mallorca Villarreal Bahis Tahmini 18.08.2023 

İspanya La Liga’da Cuma günü 2 maç var. Günün ilk maçında Mallorca evinde, Villarreal karşısında sürpriz arayacak. Mücadeleyi saat 20.30’da S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

Mallorca ve Villarreal arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Mallorca kazanır 2.98, beraberlik 3.20, Villarreal kazanır ise 2.55 olarak açıklanmış.

Mallorca’dan 1 Puan

Mallorca, La Liga’da sezona beraberlik ile başlayan takımlardan biriydi. Javier Aguirre’nin öğrencileri geçen hafta Las Palmas’a konuk oldu ve mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Vedat Muriqi’nin penaltı kaçırdığı maçta bir golü de sayılmayan Mallorca, oyuna sonradan dahil olan Antonio Raillo’nun attığı tek golle 1 puanı kaptı. Ligin yeni ekibine karşı 1 puan alan Mallorca, bu hafta ise taraftarı önünde Villarreal’i konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Mallorca’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Villarreal Evinde Kaybetti

Villarreal, yeni sezonun ilk haftasında La Ceramica’da Real Betis’i konuk etti. Quique Setien’in ekibinden galibiyet bekleniyordu ama Real Betis karşısında puan alamadılar. Sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrılan Villarreal’de moraller bozuk. Maçın uzatma dakikalarında yediği golle mağlup olan Villarreal, yeni sezona puansız giriş yaptı. Bu hafta ise Mallorca deplasmanında sezonun ilk 3 puanını arayacaklar. Mallorca’ya konuk olacak Villarreal’de Francis Coquelin ve Raul Albiol’un sakatlıkları var.

Mallorca – Villarreal Maç Bilgileri

Mallorca – Villarreal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 20.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Visit Mallorca Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Villarreal’de Francis Coquelin ve Raul Albiol’un sakatlıkları var.

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Pablo Maffeo, Giovanni Gonzelez, Martin Valjent, Jose Copete, Jaume Costa, Dani Rodriguez, Omar Mascarell, Manu Morlanes, Amath Ndiaye, Vedat Muriqi

Villarreal'in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Filip Jorgensen, Juan Foyth, Aissa Mandi, Jorge Cuenca, Alberto Moreno, Ramon Terrats, Dani Parejo, Santi Comesana, Gerard Moreno, Alejandro Baena, Alexander Sörloth

İddaa Tahmini

Mallorca, La Liga’da geçen hafta Las Palmas’a konuk oldu. Vedat Muriqi’nin penaltı kaçırdığı maçta 1-1 berabere kaldılar. Bu hafta ise rakip Villarreal. Villarreal ise La Ceramica’da mağlup oldu. Real Betis’i konuk eden Villarreal, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Bu karşılaşmada taraf bahsine yönelmek riskli. Mallorca, sahasında geçen sezon çok iyi sonuçlar aldı. Gollü bir maç bekliyorum. Hem Mallorca’dan hem de Villarreal’den gol beklentim var. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.73

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.96

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Villarreal, sezonun ilk galibiyetini aldı. Mallorca deplasmanında tek golle kazanarak 3 puanın sahibi oldular.