İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Nottingham Forest Sheffield United İddaa Tahmini 18.08.2023 

İngiltere Premier Lig’de 2. haftanın açılış maçı. Nottingham Forest evinde, Sheffield United’ı ağırlayacak. Karşılaşanın saat 21.45’de başlayacağını ve Beın Sports 3 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Nottingham Forest ile Sheffield United zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Nottingham Forest galibiyetinin 1.95, beraberlik tercihinin 3.55, Sheffield United galibiyetinin ise 4.30 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Nottingham Forest Direnemedi

Nottingham Forest, Premier Lig’de yeni sezonu Arsenal deplasmanında açtı. Geçtiğimiz hafta sonu Emirates’de Arsenal’a konuk olan Steve Cooper’ın ekibi sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Taiwo Awoniyi’nin attığı tek gol, puan almalarına yetmedi. İlk yarıda Brennan Jonhnson ile de çok net bir fırsattan yararlanamamışlardı. Sezona mağlubiyet ile giriş yapayan Nottinham Forest, 2. Haftanın açılış maçında City Ground’da ligin yeni takımı Sheffield United’ı konuk edecek. Maçın favorisi olarak gösterilen Nottingham Forest’da Omar Richards ve Wayne Hennessey’in sakatlıkları bulunuyor.  

Sheffield United Evinde Kaybetti

Sheffield United, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Premier Lig’in yeni takımlarından biri olan Sheffield United, geçtiğimi hafta sonu Bramall Lane’de konuk ettiği Crystal Palace’a 1-0 mağlup olan Sheffield United, performans olarak sınıfta kaldı. Paul Heckingbottom’un ekibi Crystal Palace karşısında varlık gösteremedi ve puansız ayrıldı. Ligin ilk haftasını puan alamadan geçen Sheffield United, bu hafta Nottingham Forest’ın konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Sheffield United’da John Fleck, ve Ismaila Coulibaly’nin sakatlıkları bulunuyor.

Nottingham Forest – Sheffield United Maç Bilgileri

Nottingham Forest – Sheffield United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele City Ground Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nottingham Forest’da Omar Richards ve Wayne Hennessey’in sakatlıkları bulunuyor. Sheffield United’da John Fleck, ve Ismaila Coulibaly’nin sakatlıkları bulunuyor.  

Nottingham Forest'ın ilk 11’i Belli mi?

Nottingham Fores’ın muhtemel kadrosu: Matt Turner, Ola Aina, Scott McKenna, Joe Worrall, Willy Boly, Serge Aurier, Ryan Yates, Orel Mangala, Danilo, Morgan Gibbs White, Brennan Johnson

Sheffield United'ın ilk 11’i Belli mi?

Sheffield United’ın muhtemel kadrosu: Wes Foderingham, George Baldock, Anel Ahmedhodzic, John Egan, Jack Robinson, Max Lowe, Chris Basham, Oliver Norwood, Ben Osborn, Bennie Traore, William Osula

İddaa Tahmini

Nottingham Forest, sezona puansız başladı. Geçen hafta Arsenal’a Emirates’de 2-1 kaybettiler. Güçlü rakibine karşı yine de iyi bir direnç gösterdiklerini belirtelim. Sheffield United ise Bramall Lane’de puan alamadı. Taraftarı önünde sezonun ilk maçında Crystal Palace’a 1-0 kaybettiler. Nottingham Forest deplasmanında da işleri zor olacak. City Ground’da Nottingham Forest’dan 3 puan beklentim var. Sheffield United karşısında galibiyete daha yakın taraflar. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.66

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.95

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Nottingham Forest, Premier Lig’de ilk galibiyetini aldı. City Ground’da konuk ettikleri Sheffield United’ı 2-1 mağlup ettiler.