Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Stuttgart Bochum Maç Tahmini 19.08.2023

beIN CONNECT ekranlarından 19 Ağustos Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:30 naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Stuttgart ile Bochum karşı karşıya gelecek. Mücadeleye Mercedes-Benz Arena ev sahipliği yapacak.

Betroad, Stuttgart galibiyetine 1.69, beraberliğe 4.30, Bochum galibiyetine ise 4.66 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.63, KGYOK 2.25 oran kazandırıyor.

Stuttgart Kümede Kaldı

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Stuttgart, Almanya Bundesliga’da bir kez daha küme düşmekten kurtuldu. Son 2 sezon kümede kalma savaşı veren Stuttgart, 2 sezon önce düşme hattının hemen üzerinde yer alırken, geçen sezonu ise Play Out hattının içerisinde tamamladı. Play Off sınavını Hamburg karşısında veren ev sahibi, son haftalarda göreve gelen Sebastian Hoeneß önderliğinde 3-1 ve 3-0’lık galibiyetlerle ligde kalmayı başardı. Transfer döneminde Serhou Guirassy, Jeong, Milosevic, Nübel, Deniz Undav, Mittelstädt, Maglica, Leweling’i kadrosuna katan Stuttgart, yeni sezonda düşme hattından uzak kalmak istiyor.

Bochum Güven Vermiyor

Bochum yeni sezonda 8 transferle kadrosunu güçlendirmeye çalıştı. Broni Kwarteng, Matus Bero, Wittek ve Passlack yeni transferler arasında dikkat çekerken, konuk ekipte 7 oyuncuyla ise yollar ayrıldı. Kadrosunu büyük ölçüde yenileyen Bochum, geçen sezon bildiğimiz gibi kümede kalma mücadelesi vermiş ve ligde zor günler geçirmişti. Küme düşmekten son hafta galibiyetiyle kurtulan Bochum, takımın ligde kalmasını sağlayan teknik adam Thomas Letsch ile yola devam kararı aldı. Tecrübeli hoca göreve sezon başında gelmiş ve Bochum’da kötü gidişata son vermeyi başarmıştı. Yeni sezonda düşük bonservis bedelleriyle kadrosunu güçlendirmeye çalışan konuk ekip, hala Bundesliga seviyesinde güven verebilecek bir kadro kuramadı.

Stuttgart – Bochum Maç Bilgileri

Stuttgart – Bochum Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mercedes-Benz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Stuttgart takımında Nikolas Nartey, Fabian Bredlow, Maximilian Mittelstadt, Konstantinos Mavropanos, Deniz Undav ve Josha Vagnoman’ın sakatlıkları devam ediyor. Bochum takımında ise Matus Bero ve Lys Mousset’in sakatlıkları devam ediyor.

Stuttgart’ın 11’i Belli mi?

Stuttgart’ın muhtemel kadrosu: Florian Müller, Wataru Endo, Josha Vagnoman, Waldemar Anton, Woo-yeong Jeong, Atakan Karazor, Dan-Axel Zagadou, Chris Führich, Sasa Kalajdzic, Waldemar Anton, Silla Mvumpa.

Bochum’un 11’i Belli mi?

Bochum’un muhtemel kadrosu: Manuel Riemann, Saidy Janko, Teodoro Soares, Dominique Heintz, Ivan Ordets, Anthony Losilla, Kevin Stöger, Philipp Förster, Antwi-Adjej, Takuma Asano, Philipp Hofmann.

İddaa Tahmini

Geçen sezon kümede kalma mücadelesi veren iki takım, yeni sezonun ilk haftasında karşı karşıya geliyor. Son maçlarda aldığı galibiyetlerle lige tutunan ki takımın mücadelesinde, daha iyi bir kadro yapılanmasına giden ve iç saha avantajına sahip olan Stuttgart’ın, haftayı 3 puanla kapatacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.48

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.69

Maç Sonucu: 5-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Almanya Bundesliga’nın ilk haftasında Stuttgart rakibini gol yağmurun tuttu. Evinde tam 5 golle kazanan Stuttgart, ilk haftanın en iyi performanslarından birini sergiledi.