Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Monaco Strasbourg Maç Tahmini 20.08.2023

Fransa Ligue 1 serüvenine galibiyetle başlayan Monaco ile Strasbourg karşı karşıya gelecek. 20 Ağustos Pazar akşamı Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 5 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Hovarda, Monaco galibiyetine 1.80, beraberliğe 3.95, Strasbourg galibiyetine ise 4.25 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.68, 2.5 Alt 2.19 oran kazandırıyor.

Monaco’da Moraller Yüksek

Fransa Ligue 1’in ilk iç saha sınavını Strasbourg karşısında verecek olan Monaco, sezona harika bir galibiyetle başladı. Yeni hocası Adi Hütter önderliğinde çıktığı ilk maçtan 4-2’lik deplasman galibiyetiyle dönen Monaco, harika hücum performansıyla haftaya damga vuran takımlar arasında yer aldı. 1-0 geriden gelerek kazanan ev sahibi, yeni sezon öncesi sadece Mohammed Salisu ve Philipp Köhn’ü kadrosuna katarken, kaleci Könh ilk maçında büyük bir hataya imza attı. Ben Yedder sezona 2 golle fırtına gibi başlarken, galibiyetin mimarları arasında yer aldı. Kadro kalitesini büyük ölçüde koruyan ve sezona iyi hazırlandığını ilk maçtan bizlere gösteren Monaco, bu hafta taraftarı önünde Strasbourg’a karşı galibiyet arayacak.

Strasbourg Yenileriyle Kazandı

Transfer dönemine damga vuran takımlar arasında yer alan Strasbourg, Fransa Ligue 1’de yeni sezona galibiyetle başladı. Göreve Patrick Vieira’yı getiren konuk ekip, Abakar Sylla, Emanuel Emegha, Junior Mwanga, Dilane Bakwa, Saidou Sow, Jessy Deminguet ve Steven Baseya transferleriyle güçlü bir kadro kurdu. Yeni sezonun ilk sınavını Lyon’a karşı iç sahada veren Strasbourg, Jeanricner Bellegarde ve Lebo Mothiba’nun golleriyle 2-1’lik galibiyete imza attı. Yeni sezon iyi bir başlangıç yapmasını beklediğimiz konuk ekip, ilk maçta bizleri yanıltmadı. Kümede kalma mücadelesiyle geçen sezonun ardından, hatalarından ders çıkarmayı başaran Strasbourg, hem teknik adam hamlesi hem de transferleriyle, yeni sezonun sürpriz takımlarından biri olabilir.

Monaco – Strasbourg Maç Bilgileri

Monaco – Strasbourg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 5 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Louis II Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Monaco’da Breel Embolo, Edan Diop ve Mohammed Salisu’nun sakatlıkları devam ediyor. Strasbourg cephesinde Eduard Sobol’un sakatlığı devam ediyor.

Monaco’nun 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Caio Henrique, Benoit Badiashile, Axel Disasi, Eliot Matazo, Jean Lucas, Krepin Diatta, Myron Boadu, Mohamed Camara, Takumi Minamino, Aleksandr Golovin.

Strasbourg’un 11’i Belli mi?

Strasbourg’un muhtemel kadrosu: Matz Sels, Pierre-Gabriel, Abakar Sylla, Maxime Junior Mwanga, Marvin Senaya, Sanjin Prcic, Dilane Bakwa, Adrien Thomasson, Jeanricner Bellegarde, Mouhamadou Diarra, Emanuel Emegha.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’in ilk haftasından 3 puanla çıkmayı başaran Monaco ve Strasbourg, sergiledikleri futbolla yeni sezon için güven verdi. İki formda takımın karşı karşıya geleceği mücadelede, ilk 45 dakika eşitliğin bozulmayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 2.06

Hovarda Oranı: İY 0, Oran 2.35

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Monaco’dan 3 gollü galibiyet. Ev sahibi rakip fileleri tam 3 kez havalandırmayı başarırken, Strasbourg’a 90 dakika sonunda gol şansı tanımadı. İlk yarıda tarafların birbirlerine üstünlük kurmasını beklemiyorduk ancak, Monaco bizleri yanılttı.