Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Freiburg Werder Bremen Maç Tahmini 26.08.2023

26 Ağustos Pazar günü Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak Almanya Bundesliga‘nın 2. hafta mücadelesinde, Freiburg ile Werder Bremen kozlarını paylaşacak. Mücadelenin yayın ekranı beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3.

Betelli, Freiburg galibiyetine 1.71, beraberliğe 4.14, Werder Bremen galibiyetine ise 4.66 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.50, beraberliğe 3.49, konuk ekibe ise 4.06 oran veriyor.

Freiburg Açılışı Galibiyetle Yaptı

Almanya Bundesliga’nın ilk haftasında Hoffenheim deplasmanına konuk olan Freiburg, sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. Ev sahibi maç boyunca sergilediği üstün futbolu, galibiyetle taçlandırmayı başarırken, sezona iyi bir başlangıç yaptı. Geçen sezonu ilk 5 içerisinde bitirmeyi başaran ev sahibi, başarının mimarı Christian Streich yönetiminde yoluna devam ediyor. Transfer döneminde Junior Adamu ve Florian Müller takviyeleriyle kadrosunu güçlendiren Frieburg cephesinde, Kevin Schade, Mark Flekken, Jeong, Tempelmann ve Burkart takımdan ayrıldı. Hem Almanya DFB Kupası hem de Almanya Bundesliga’da sezona galibiyetlerle başlayan ev sahibi, bu hafta ise taraftarı önünde Werder Bremen’e karşı galibiyet arayacak. Sezonun ilk iç saha sınavında hata yapmak istemiyorlar.

Werder Bremen Yeni Sezonda Etkisiz

Werder Bremen cephesinde yeni sezon mağlubiyetlerle başladı. Ole Werner ve öğrencileri, Almanya DFB Kupası 1. Tur kapsamında 3. Lig ekiplerinden Viktoria Köln karşısında mağlup olurken, ardından Almanya Bundesliga’nın ilk haftası Bayern Münih’e karşı iç sahada 4-0’lık skorla kaybetti. Viktoria Köln karşısında büyük bir hezimet yaşayan konuk ekip, Bayern Münih karşısında ise rakip kaleye gitmekte dahi zorlandı. Transfer döneminde Senne Lynen, Naby Keita ve Dawid Kownacki’yi kadrosuna katarak, yeni sezon için iddialı bir kadro kurmaya çalışan Werder Bremen, yeni transferleriyle sezona iyi başlamadı. Güven vermekten uzak kalan konuk ekip, bu hafta Freiburg deplasmanında galibiyet arayacak.

Freiburg – Werder Bremen Maç Bilgileri

Freiburg – Werder Bremen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Schwarzwald Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Werder Bremen’de Milos Veljkovic ve Naby Keita’nın sakatlıkları devam ediyor.

Freiburg’un 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Mark Flekken, Matthias Ginter, Philipp Lienhart, Kiliann Sildillia, Kiliann Sildillia, Maximilian Eggestein, Kevin Schade, Nicolas Höfler, Vincenzo Grifo, Ritsu Doan, Michael Gregoritsch.

Werder Bremen’in 11’i Belli mi?

Werder Bremen’in muhtemel kadrosu: Jiri Pavlenka, Anthony Jung, Senne Lynen, Jens Stage, Mitchell Weiser, Romano Schmid, Marco Friedl, Amos Pieper, Ilia Gruev, Marvin Ducksch, Leonardo Bittencourt.

İddaa Tahmini

Freiburg ilk haftadan galibiyetle ayrılırken, iki kulvarda birden alınan galibiyetler moralleri yükseltti. Yeni transferleriyle iyi başlangıçlar yapan Freiburg, ilk 2 maçını kaybeden Werder Bremen karşısında haftayı 3 puanla kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.50

Betelli Oranı: MS 1, Oran 1.71

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Freiburg yeni sezonda galibiyetlerine devam ediyor. Ev sahibi 2’de 2 yapmayı başarırken, Werder Bremen karşısında Maximilian Philipp’in son dakika golüyle kazandı.