İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Getafe Alaves Bahis Tahmini 28.08.2023

İspanya La Liga’da Pazartesi günü 2 maç var. Günün ilk maçında Getafe evinde, Alaves’i ağırlayacak. Mücadeleyi saat 20.30’da S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Getafe ve Alaves arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Getafe kazanır 2.32, beraberlik 2.95, Alaves kazanır ise 3.70 olarak açıklanmış. 

Getafe Galibiyet Peşinde

Getafe, La Liga’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Girona deplasmanına konuk olan Jose Bordalas’ın ekibi sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. La Liga’da ilk 2 hafta geride kaldı ve Getafe’nin sadece 1 puanı bulunuyor. Ligin ilk haftasında Alfonso Perez’de konuk ettikleri son şampiyon Barcelona ile golsüz berabere kalmışlardı. Bu hafta ise iç sahada ligin yeni takımı Alaves’i konuk edecekler. Maç öncesinde Getafe’de Enes Ünal, Luis Milla ve Mauro Arambarri sakat olan isimler.

Alaves Evinde Kazandı

Alaves, La Liga’da yeni sezona mağlubiyet ile başlamıştı. Ligin ilk haftasında Cadiz’e konuk oldular ve sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar. Geçtiğimiz hafta Sevilla karşısında da kaybetmeleri bekleniyordu ama bu kez kazanmayı başaran Alaves, La Liga’da ilk galibiyetini elde etti. Mendizorrotza’da rakibini 4-3 mağlup eden Alaves’de moraller yerinde. Bu hafta ise Alfonso Perez’de Getafe karşısında 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Alaves’de önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Getafe – Alaves Maç Bilgileri

Getafe – Alaves Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 20.30’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alfonso Perez Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Getafe’de Enes Ünal, Luis Milla ve Mauro Arambarri sakat olan isimler.

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Damian Suarez, Domingos Duarte, Stefan Mitrovic, Gaston Alvarez, Juan Iglesias, Carles Alena, Djene Dokanam, Nemanja Maksimovic, Jaime Mata, Juanmi Latasa

Alaves'in ilk 11’i Belli mi?

Alaves’in muhtemel kadrosu: Antonio Sivera, Rıbem Duarte, Rafa Marin, Aleksandar Sedlar, Abelkabir Abqar, Andoni Gorosabel, Luiz Rioja, Ander Guevara, Antonio Blanco, Jon Guridi, Miguel de la Fuente

İddaa Tahmini

Getafe ilk 2 haftada 1 puan toplayabildi. Ligin ilk haftasında Barcelona’yı konuk ettiler ve rakibi ile golsüz berabere kaldılar. Geçen hafta ise Girona deplasmanında 3-0 kaybettiklerini belirtelim. Alaves ise geçen hafta Sevilla’yı mağlup etti. Rakibini 4-3 mağlup eden Alaves sezonun ilk galibiyetini aldı. Getafe’den bu hafta reaksiyon bekliyorum. Alfonso Perez’de taraftarı önünde 3 puan almaya yakınlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.97

Betelli Oranı: MS 1, Oran 2.32

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Getafe tek golle kazandı. Borja Mayoral’ın penaltı golüyle 3 puanı aldılar.